Bachelor gave

Bachelor gave

 Find den helt perfekte bachelor gave

Er dit barn, din ven, din søster eller bror blevet bachelor, så kan du her finde et stort udvalg af idéer til bachelor gaver. Du kan eksempelvis overraske med en gavekurv fyldt med spændende lækkerier eller lidt af hvert til hjemmet. Efter nogle år på SU hvor indkomsten er lille, kan det være lækkert at blive forkælet med blandt andet ting til indretningen. Du kan her finde den romantiske bachelor gave kæreste, så du kan score et par ekstra point på kærlighedskontoen. Du kan også finde en bachelor gave til ham og en bachelor gave til hende. Blandt andet kan du give ølglas i bachelor gave til ham, og du kan give rosé og chokolade til hende. Mulighederne er mange, og herunder kan du få rig med inspiration til en god og flot bachelor gave.

Hvad er en rigtig god bachelor gave?

Der er ingen tvivl om, at en god bachelor gave lige giver lidt ekstra til den nye bachelor student. Derfor er det også vigtigt, at du gør dig ekstra umage med at finde den helt rette bachelor gave. Men det kan være svært at finde ud af, hvad der så er en god bachelor gave, for det afhænger helt naturligt af den enkelte persons interesser.

Noget af det mest klassisk at forære i bachelor gave er et smykke. Men så tænker du måske, hvad så med drengene. Men faktisk er et smykke både en god gave til såvel en kvinde som en mand. Mens du kan forære en kvinde et par smukke øreringe eller en halskæde, kan du give drengen et flot ur i bachelor gave. Det betyder dog også, at de fleste forbinder en bachelor gave med en lidt dyre gave, dog er det ikke en nødvendighed.

En ting er vigtig at huske på, når du skal give en bachelor gave. Det er ikke karakteren, der skal afgøre, hvilken gave du skal give. Får studenten en dårlig karakter, er det mest passende at muntre personen op med en pragtfuld bachelor gave. Får studenten en god karakter, er en bachelor gave selvfølgelig en belønning for det hårde og flotte arbejde, vedkommende har udført gennem sin studietid.  

Alle bachelor studenter fortjener at få en gave. Derfor vil det være meget passende, at du køber en gave, hvis du kender en, som bliver bachelor student. En bachelor gave behøver ikke nødvendigvis at være dyr. Hvis bare du køber den med hjertet, så skal den nok falde i god jord. Det gælder uanset, hvilken relation du har til bachelorstudenten.

En arm med et flot armbåndsur på, som man kan give i bachelor gave

Et skulderklap fra far og mor

I mange tilfælde er en bachelor gave fra mor og far lidt større end gaverne fra de øvrige familiemedlemmer og venner. Det kan måske virke lidt modstridende, i og med at forældrene har været dem, der gennem hele studietiden har lagt øre til utallige sure opstød, lange snakke om uoverskuelige læsemængder og pressede deadlines. Men det er dem, der står studenten nærmest og derfor også dem, der står først i køen, når der skal uddeles lykønskninger og bachelor gaver.

Selvom du som forældre til en kommende bachelor måske har haft lyst til at sige ”slap nu af skat” eller ”du skal nok klare det”, så har du alligevel gemt dem væk til fordel for opmuntrende ord, som har givet den studerende modet til at fortsætte den resterende del af uddannelsen. Og helt naturligt klarede jeres barn det, og derfor fortjener han eller hun også en gave for den store indsats, der er blevet leveres gennem de seneste år.

 

 

Et søskendepar der er på ferie, som hopper foran udsigten af bjergkæder

Skab flere minder med din bror eller søster

Som søskende kender man hinanden helt utrolig godt og på en ganske særlig måde. Derfor må en bachelor gave fra søskende gerne være lidt speciel og skille sig ud fra de øvrige bachelor gaver. Hvis du er lidt i tvivl om, hvad en sådan gave kan indeholde, så er en oplevelse altid en sikker vinder. I har sikkert mange oplevelser sammen i forvejen, men giv din bror eller søster en oplevelse, som vedkommende kan lægge i bunken med oplevelser, som I har haft sammen som søskende. En oplevelser giver anledning til mange hyggelige samtaler i fremtiden. I kan altid underholde resten af familien til den næste familiemiddag med jeres skøre påfund og sjove oplevelser.

Hvis du har en bror eller søster, der er vild med at få et ordentlig adrenalinkick, så kan du ty til de mere vilde oplevelser som paragliding eller faldskærmsudspring. Det kræver selvfølgelig, at vedkommende har et afslappet forhold til højder, men er vedkommende det, så er vil det helt sikkert være en god bachelor gave.  

Hvis studenten er mere til oplevelser med vand, brusende bølger og sand mellem tæerne, så vil en surftur helt sikkert være et hit. I kan besøge Cold Hawaii, som hører til blandt Europas bedste surfspots, og verdens bedste surfere valfarter til den lille vestjyske by for at opleve bølgerne. Men selv nybegynderne har en chance i surfernes paradise.

Bachelor gave fra vennerne

Hvad finder du lige på som bachelor gave til din ven eller veninde? Det spørgsmål har du måske spurgt dig selv om mange gange. Uanset om I er en gruppe tøser eller gutter, der skal give en bachelor gave, så må den gerne lidt ekstra lækker.

Som veninde ved du med garanti, hvad hun trænger allermest til efter at have kæmpet den seneste tid med sin bacheloropgave. Har du selv skrevet en bachelorafhandling, så er du den første til at vide, at kroppen trænger til at blive løsnet op. Hvis I er en større venindeflok, kan I samle alle tøserne til en velfortjent wellnessdag. Det kan både foregå derhjemme eller på et wellness ophold.

Hvis I derimod er en gruppe drenge, hvor der skal være fart over feltet, findes der meget inspiration på nettet til vilde adventure oplevelser. En god oplevelse kan sagtens konkretisere en personlig bachelor gave. Djævleræs og SUP-surfing er blot nogle af de sjove gaver til ham, der viser at du godt kan lide at grine sammen med ham. Desuden er det en mulighed for, at I kan tage en ny udfordring op sammen, som I kan mindes for altid.