OPLEVELSESGAVER

OPLEVELSESGAVER
Find den perfekte oplevelsesgave

Er du træt af at give de selv samme sokker til din far hvert år til jul? Har din kæreste ønsket sig den samme parfume til fødselsdag igen i år? Så er det nok på tide at give dem en på opleveren de sent vil glemme. Hos Find-Gaven.dk kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af oplevelsesgaver. Dét, som oplevelser kan som noget helt særligt, er at skabe uforglemmelige minder, end hvad et par sokker kan. Hos os finder du både inspiration og ideer til oplevelsesgaver til ham eller til hende. Der er både oplevelser til den actionfyldte mand eller til den kaffeelskende kvinde. 
Trænger dig og din partner til at komme ud af hjemmet og få et pusterum fra hverdagen, så er et badehotelophold måske lige noget for jer? 
Er du i tvivl om, hvad du lige præcis skal vælge af oplevelser, så er der også mulighed for gavekortoplevelser. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvorfor vælge gaveoplevelser?

Du har sikkert selv en oplevelse, som du sent vil glemme. Oplevelsesgaver bliver husket, det er der ingen tvivl om, i modsætning til materialistiske gaver. Prøv selv engang at tænk efter. Kan du huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegaver for to år tilbage. Det er langt fra sikkert. Med ved at give en oplevelse i gave kan du være helt sikker på, at din gave vil leve i modtagerens erindring i mange, mange år. Oplevelses gaver skal opleves og prøves, og den vil helt sikkert gøre en forskel i hverdagen for modtageren. Oplevelsesgaver skal du vælge med hjerne, hjerte og omhu, så du kan finde den gave oplevelse, der er den helt perfekte for vedkommende, som du skal forkæle.

At leve i en verden, hvor brug-og-smid-væk kulturen er så udbredt et fænomen, medfører, at materielle gaver som oftest ikke er noget, din modtager husker ret længe. Dette er endnu en grund til, at en oplevelsesgave er blevet så populære de seneste år. Mens en t-shirt bare er et stykke støj, der kommer til at stå bagerst i klædeskabet, vil en oplevelse blive et godt minde, der bliver husket for altid.   

Oplevelser for to

Oplevelsesgaver kan både være oplevelser, man får sammen med andre eller alene. Hvis du giver en gave oplevelse til din kæreste, som du gerne vil have, at I oplever sammen, kan det sagtens lade sig gøre. Der findes et hav af forskellige gave oplevelser, som I kan få glæde af som par. Er I det lidt mere forsigtige par, der gerne vil have de stille og rolige kæreste oplevelser sammen, kan du med fordel vælge et romantisk ophold for to. Hvis I derimod er det lidt mere vovede par, der elsker adrenalin i kroppen, kan du vælge, at I skal kastes ud i klatring, en helikoptertur eller sky diving. Mulighederne for oplevelser for par er mange. Uanset hvilken gave oplevelse du vælger, vil I få en uforglemmelig oplevelse.

 

 

Romantiske kæresteoplevelser

Hvis du foretrækker at forære en oplevelsesgave indenfor den romantiske genre, kan du vælge en af de mange oplevelsesgaver til par. Du kan for eksempel vælge en lækker tur på en ganske særlig restaurant, hvor der er rig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab. Hvis der er behov for et lidt større afbræk i hverdagen, så kan det være et kro- eller hotelophold, hvor I har alle muligheder for at tage afstand til den sædvanlige hverdag i de vante rammer.

 Oplevelser i storbyen

Det kan også være, at du synes, en weekend i storbyen inden for landets grænser vil være helt fantastisk. I kan få mange oplevelser i København sammen. Det gode ved København er, at I har rig mulighed for at få en masse dejlige kæreste oplevelser sammen. Endnu en fordel er, at trods det er en storbyferie, så er der mange ting, som næsten ingen penge koster, eller som er et billigere alternativ.

I kan tage jeres egen havnerundfart med en af Københavns havnebusser frem for at tage på den traditionelle kanalrundfart. Spis billigt på et af de mange madmarkeder, der er rundt omkring i byen. Har I ikke noget imod at stå op under en forestilling, så kan I også være heldig at finde yderst billige billetter til Det Kongelige Teater. Tag en tur på Bakken i stedet for i Tivoli. Det er gratis at komme ind på Bakken. Hvis du besøger København på et stramt budget, har I stadig alle muligheder for at opleve byen fuldt ud. Der er rigeligt med muligheder for oplevelser i København for voksne.  


Overraskelser gør godt for parforholdet

Gode romantiske oplevelser? Kærlighed og romantik er helt fantastisk, og der findes vel ikke nogen bedre følelse i livet end at være lykkelig sammen med en person, som man er helt vild med. Men for I kan bevare den følelse, skal de søde eller hyggelige oplevelser sammen til. Særligt er det godt, hvis det er en overraskelse.

Hvis du vil overraske din kæreste, mand eller kone med en af de mange søde oplevelser til par, så findes der mange lækre, hyggelige og romantiske oplevelser, som I kan få sammen.

 

Oplevelser med kæresten

Du kan helt sikkert altid finde en god grund til at forkæle din kæreste med en gave. Nogle gange er grunden større end andre. Hvis du er i et nyt parforhold, så er månedsdag altid en oplagt ting at fejre sammen. Her vil du meget passende kunne give din kæreste en oplevelsesgave, så I kan fejre månedsdagen sammen.

Der findes masser af mindre oplevelser, der ikke kræver, at du tømmer din opsparing, men som vil bidrage til en romantisk og hyggelig dag. Det kan være, at I skal starte dagen med en lækker brunch, eller bruge dagen på et afslappende wellness ophold eller måske lære at danse. Der er ingen undskyldninger for at finde på små romantiske oplevelser, som I kan lave sammen på jeres månedsdag. En oplevelsesgave er helt perfekt til nyere forhold, da I kan blive mere knyttet sammen ved at opleve nogle ting sammen. Og der er masser er  forskellige gaveidéer at tage af inden for netop dette emne.

Hvis du og din kæreste snart har været sammen i et år, kan du måske godt gå efter en lidt større gave end månedsdagsgaven. Du er måske i tvivl om, hvad det kan være, men vælger at søge på Google: oplevelser gaver. Ved at finde en helt særlig oplevelse i gave, kan du vise at du er glad for at være sammen med hende. Oplevelsen må gerne være en af de større, som I kan have sammen. Husk på, det er kun én gang om året i har årsdag. En oplevelse, der helt sikkert vil vælte kegler vil være en et minicruise til Oslo, en romantisk måneskinstur til Møn på Tiendegaarden eller nyd et ophold på det skønne Ystad Saltsjöbad i Skåne. Mulighederne for en romantisk afstikker er mange.

 

Hvis du er løbet tør for gode gaveidéer

Hvis du og din kæreste har været sammen i en længere periode, har I måske efterhånden givet hinanden de mest sædvanlige ting som smykker, parfume, og hvad man ellers plejer at forære sin kæreste af materielle gaver. Det kan gøre det utrolig svært, når der så kommer en anledning, hvor du gerne vil forkæle din kæreste en gave. Men her er en oplevelse for 2 et rigtig godt alternativ til de materielle gaver. Der findes mange bud på en oplevelse for 2, som du kan give kæresten i gave, og som kan give jer en portion kvalitetstid sammen. Det gælder alt fra et lækkert weekendophold for to, en middag på en restaurant til en tur i luftballon.

 Kend din kærestes personlighed

Når du skal vælge en overraskelse til din kæreste, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger oplevelsen ud fra hendes interesser og ikke dine egne. En god måde at gøre det på er ved at identificere, om din partner er henholdsvis builder, explorer, navigator eller director. Ud fra den identifikation kan du komme med konkrete bud på, hvilke oplevelser, der kan knytte jer tættere sammen.

Hvilken type er din kæreste?

  • Builders er defineret som personer, der trives godt hjemme. Personerne søger ro, nærvær og har stærke familieværdier. Når de skal vælge aktiviteter, vælger de typisk dem, der ikke er fyldte med adrenalin, og som ikke kræver så meget fysisk af dem. Til gengæld må aktiviteterne gerne være dybe.
  • Explorers er defineret som personer, som er mere eventyrlystne og som søger adrenalin og fælles oplevelser. Hvis du ønsker at forkæle denne type person med en oplevelse, skal du vælge en af dem, hvor der er fuld fart på, og hvor der sker en masse.
  • Navigators bliver defineret som personer, der er kreative og har brug for at blive stimuleret intellektuelt. Hvis du skal finde oplevelser, der passer til denne persons behov og interesse, skal du ty til de mere kulturelle oplevelser.
  • Directors er defineret som personer, der ofte udstikker en klar retning og kan lide at planlægge. Hvis du vil overraske denne person med en oplevelsesgave, er det en god ide at vælge en opgave, som I sammen kan løse. Opgaven kan med fordel kaste jer ud i et projekt, hvor der skal ledes og tages ansvar.  

Oplevelsesgaver til ham

Du har sikkert også stået med tanken om, at manden, du vil forkæle, har alt. Derfor er oplevelser til ham den helt rigtige gave. Det er din mulighed for at finde på noget, som han aldrig har prøvet før. Vigtigt at huske på, når du overvejer, hvad du skal give ham, er, at mænd og kvinder er vidt forskellige. De har forskellige interesser, og det er der såmænd ikke noget galt i, det kræver blot, at du kan sætte dig i din mands sted, når du skal vælge en oplevelsesgave til ham.

Mænd har helt naturligt som udgangspunkt andre ønsker end kvinder. De actionprægede ting og oplevelser vækker større interesse hos mændene end hos den kvindelige gavemodtager. Det skal dog ikke udelukkes, at der også er forskel på mænd. Nogle elsker biler og fart, mens andre ønsker det mere afslappende. Uanset hvad, er der et bredt udvalg af oplevelser for mænd, så der skal nok være en oplevelse, der passer til ham, du ønsker at forkæle.

Du skal kende din mand godt nok for at vide, hvilke oplevelser der vil være de bedste at forære ham. Et godt råd er at finde en gave oplevelse, der passer til hans temperament og interesser, ellers kan det føre til, at gaven får lov til at samle støv på øverste hylde eller bliver gemt godt væk i klædeskabet.

 

Oplevelsesgaver til hende

Lige så vel som mændene er forskellige, er kvinder det også. Den helt rigtige oplevelsesgave til hende skal naturligvis også vælges ud fra hendes interesser. Oplevelsen skal gå hånd i hånd med den person, hun er. Der er ikke noget ved at give hende den skønneste makeover, hvis hun hader skønhed. Hvis hun derimod elsker at slappe af og få tankerne væk fra hverdagens spekulationer, så vil et spaophold måske være et perfekt valg. Dog skal det nævnes, at velvære og skønhed ofte er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at forære en gave med en forkælelse til hende. Til kvinder i alle aldre er kulturelle oplevelser også anvendt som en meget populær gaveide.  

Hvis du er i tvivl om, hvilken oplevelse du skal vælge at forærer hende, kan du blot lave et klippekort. Et klippekort er en kreativ og sjov ide, hvor du har mulighed for at skræddersy en række oplevelser, der passer til lige præcis hende. Du kan vælge at variere mellem oplevelser udelukkende til hende, og oplevelser I skal have sammen. Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan fremstille sådan et klippekort. Du kan sågar finde dem i butikker.

Hvis du ønsker at lave det selv og dermed gøre gaven mere personlig, kan du udforme klippekortet som en lille bog, på et ark papir, eller du kan gå i gang med at klippe klistre. Det er ene og alene din beslutning, hvordan din oplevelsesgave skal være udformet. Af oplevelser kunne der være et klip med massage, en tur på cafe, et wellnessophold og lignende. Du kan tilpasse det efter din kærestes interesser og efter dit budget.