Adrenalin oplevelser

En adrenalin oplevelse kan være det helt perfekte gaveidé til drengerøven eller den fartglade pige. Se det store udvalg af adrenalin oplevelser her. 

Side 1 af 19

Forslag til vilde adrenalin oplevelser

Hvis man leder efter en særlig oplevelse, enten som skal gives i gave eller bare til en særlig dag sammen med vennegruppen, skal man først overveje, hvad man egentlig er mest til. Nogle mennesker er nemlig til stille og rolige vandreture i flotte naturlandskaber, nogle er mere til oplevelser, hvor man får lov til at smage lækre delikatesser, mens andre foretrækker aktiviteter, hvor man for alvor kan mærke adrenalin pumpe. Hvis man mest er til det sidstnævnte, kan man med fordel læse med her og få idéer til, hvilke slags oplevelser man kan prøve.  

Hvem af vennerne er hurtigst i en omgang djævleræs?

De fleste danskere har formentlig set fænomenet i tv i løbet af de sidste 10 år eller lignende. Djævleræs har lagt og lægger nemlig stadig grundlag for et populært tv-program, hvor kendte mennesker dyster mod hinanden i en omgang djævleræs. Hvis man godt kan lide programmet, behøves ens interesse ikke stoppe der – man kan nemlig også selv få lov til at prøve det. Flere steder rundt omkring i landet er der mulighed for at tage en række omgange mod sine venner i bilerne, man også kender fra street racing. Sikkerheden er naturligvis i orden, hvorfor man er spændt sikkert fast og ikke får lov til at køre uden hjelm på hovedet. Når det så er sagt, er det alligevel helt sikkert nok til at give enhver et ordentligt adrenalinsus. 

 

Prøvekør flotte og hurtige sportsbiler

Rigtig mange mænd har, lige siden de var helt små, drømt om at få lov til at køre en tur i deres drømmebil, hvadenten det er en Ferrari, en Lamborghini eller en helt tredje. Selvom det er de færreste, der nogensinden får råd til at eje en bil af den kaliber, findes der altså muligheder rundt omkring i landet, der giver enhver mand lov til at drømme lidt. Man kan nemlig flere steder i Danmark prøvekøre hurtige og flotte sportsbiler som eksempelvis en knald rød Ferrari. På den måde kan man i hvert fald for en kort stund lade som om, at ens drengedrøm om at købe sådan en bil er gået i opfyldelse. At få lov til at trykke speederen i bund på den slags sportsbiler er bare en helt speciel følelse. 

 

Skyd til måls med forskellige våben 

I USA er de kendt for, at enhver person må eje et skydevåben uden nogen form for baggrundstjek. Heldigvis, fristes man til at sige, har vi en anden lovgivning i Danmark. Det betyder dog ikke, at man ikke kan få lov til at øve sin skyde-skills lidt rundt omkring i landet. Det er nemlig de færreste, der ikke finder det både sjovt, adrenalinfyldt og en smule afstressende at få lov til at gå amok med et rigtigt skydevåben på en skydeskive. Desuden er det en god oplevelse sammen med en flok venner, at bestille en bane til en omgang skydning, og se hvem der sigter bedst. 

Oplev adrenalinen i et frit fald

Spændingen ved at falde frit fra flere tusinde meters højde i over 30 sekunder i træk er noget, man skal prøve, før man forstår, hvordan det føles. I Danmark, ligesom i de fleste andre lande rundt om i verden, er der god mulighed for at opleve et frit fald enten sammen med en instruktør i et tandemspring eller helt solo. Inden man får lov til at springe, får man naturligvis al den instruktion, man behøver for at kunne fuldføre springet. Når det er overstået, mangler du bare springet, der inkluderer næsten et minuts frit fald efterfulgt af cirka fem minutter i faldskærm. 

Sportsgrene på vandet

En anden god måde at få et godt adrenalin-kick på er ved at opleve forskellige sportsgrene på vandet. Wakeboard er én mulighed, hvor du ligesom på et snowboard næsten skater hen ad vandet. Den nye vandpark i Aarhus Ø er blot et af de oplagte steder at give sig i kast med wakeboards. Windsurfing eller vandski er andre måder at få lov til at opleve vind i håret ude på vandet. Mange firmaer tilbyder begge dele, og ellers er det også en mulighed at leje en båd med den slags udstyr med i pakken.  

 

Udfordr højdeskrækken med Go High klatring

En fobi som rigtig mange mennesker lider af er højdeskræk. Kragerup Gods er klar til at udfordre den frygt med deres Go High klatrebaner højt oppe i trætoppene på Sjælland. Her er der flere kilometers klatrebane i træerne, og man kan selv vælge sværhedsgrad alt efter hvor øvet, eller i hvor fysisk god forfatning man er. Desuden er der rigtig mange svævebaner i området, hvor man også får rig mulighed for at mærke adrenalinen pumpe i kroppen – faktisk er der omkring 3500 meters svævebane i alt. Desuden er der masser af muligheder for picnic eller grillhygge ved brug af parkens grillfaciliteter.