Gaver til piger

Gaver til piger

Vi har fundet nedenstående gaveidéer med udgangspunkt i, at pigen er mellem 2 og 17 år, så brug gerne nedenstående filterfunktion og vælg en mere specifik alder, så du kun bliver præsenteret for relevante gaveidéer. 

Skal du give en gave til for eksempel din niece, men har du svært ved at finde det helt rigtige? Vi har samlet vores bedste bud på en gave til en pige. 
Side 1 af 58


Gaveidéer til pigen, der har alt

Hvis du står overfor en tid med gavejagt, men føler dig på bar bund i forhold til idéerne, behøver du ikke gå i panik endnu. Det kan være svært at finde den rette gave til teenagepigen, der efter sigende har alt. Endnu sværere kan det blive, hvis hun ikke selv er til den store hjælp og derfor ikke engagerer sig særligt i at lave ønskelister, hvor du bare kan tjekke gaverne af. Skal du derfor snart ud at lede efter den rette gave til en teenagepige, kan du med fordel læse med her for at få nogle gode idéer og inspiration til jagten.

 

Gaven til den aktive pige

Den gode gave er oftest én, der rammer modtagerens interesser og dermed henvender sig direkte til dem. Hvis hun for eksempel er optaget af sportens verden, er der pludselig mange muligheder for gavens indhold.

Du kan være med til at forøge hendes sportslige garderobe ved at give hende noget lækkert løbetøj. Det kan være, hun trænger til et par flotte løbebukser, der kan være med til at gøre de hårde løbeture ekstra attraktive. At føle sig godt tilpas i sit sportstøj kan nemlig være med til både at gøre løbeturene sjovere og samtidig få hende til at føle sig mere tilpas. Sådan kan du altså være medvirkende til, at hun bliver inspireret og måske endda kommer ud på endnu flere løbeture. Med tiden kan det sågar være dig, der har været medvirkende til, at hun er blevet endnu gladere for sporten.

Hvis hun aldrig kunne drømme om at tage ud på en løbetur, kan du i stedet forsøge at ramme en anden sportsinteresse. Teenager eller ej - mange er i disse dage særligt optagede af at dyrke yoga. Det kan derfor være, at også din veninde netop er blevet hooked på yoga og i forbindelse med øvelserne står og mangler sin egen yogamåtte. Med egen yogamåtte kan hun nemlig tage den med sig overalt og få nem adgang til træningen.

Måske er hun ikke allergladest for turen ned i det lokale fitnesscenter og træner derfor hjemme i stedet. I så fald kan du for eksempel give hende en retro hulahopring for at få implementeret, eller bare introduceret, en ny og sjovere træningsform til den sædvanlige rutine.

Skulle det gøre dig utryg at blande dig dire og mere attraktiv. Dette kan du gøre ved at give en passende træningstaske, så hun kan medbringe alle sine vigtigste ting på farten. Du kan også give en flot drikkedunk, så hun husker at holde sig hydreret. Med den rette drikkedunk vil der også være gode chancer for, at vandet holder sig koldere og mindre kedeligt, så hun dermed bliver bedre til at huske at få drukket under træningen.

 

 

 

En ung pige i sommertøj, der løber i bare tæer på græs, omringet af grønne træer

 

Praktiske gaver til pige

Det der med, at hun i forvejen skulle have alt, er mest af alt en frygt og tanke, man som gavegiver selv kan få. For der vil altid være nogle småting, som de fleste af os vil få glæde af. Selv denne pige vil også til tider opleve, at hun mangler nogle helt basale ting på værelset. Netop disse praktiske ting kan endda være dem, som vi glemmer at få købt til os selv. Derfor vil det være ekstra skønt at få det givet i gave - særligt som teenager, hvor man endnu ikke har den største økonomiske frihed.

Et godt eksempel på en praktisk gave, der altid kan ramme plet, kan være hudpleje. Hudpleje har nemlig den specielle evne til at kunne ramme plet blandt rigtig mange forskellige aldersgrupper. Det er noget, som de fleste gør brug af i enten mindre eller større grad, men måske ofte glemmer at udforske eller investere i til sig selv. Du kan derfor eksempelvis give hende en lækker ansigtsmaske, som hun kan hygge sig med, når hun kobler af. Det er ingen hemmelighed at teenagereårene for langt de fleste er hektiske og præget af mange tanker. Derfor kan det være en stor fordel for pigen at få en gave, der giver anledning til at komme helt ned i gear. En ansigtsmaske giver hende netop en perfekt chance for at kunne koncentrere sig om ganske få ting i tidsrummet, hvor den skal sidde på. Hvis hun har travlt og ofte har mange bolde i luften, kan en ansigtsmaske være en god måde for hende at blive mindet om at finde tid til frakobling, når der opstår behov for det. Og netop denne afkobling er essentiel i teenageårene, hvor den hektiske dagligdag og de flygtige tanker vil få stor gavn af selv bare 15-20 minutters ro. Masken kan du tilmed også tilpasse netop hendes hudtype og behov, så hun naturligvis får alle de bedste fordele med oveni. Også her vil den passe perfekt til den yngre pige, der måske som mange oplever udsving i hudens samarbejdsvillighed undervejs i teenageårene. Dermed sagt kan ansigtsmasken altså bidrage til både følelsen af frisk og fornyet hud, mens den kan danne grundlag for større prioritering af afkobling.

Du kan også give en lækker og fyldig bodylotion, så hendes hud får den næring og fugt, den har brug for. En bodylotion er en rigtig god gaveidé hele året rundt, da den vil sørge for både de sommerklare ben og ikke mindst holde dem friske i løbet af den barske og udtørrende vinter. Skulle du vælge at gå efter nogle lækre plejende produkter til veninden, så kan du altid flotte dig lidt ekstra ved eksempelvis at gå efter hendes yndlingsmærke. På den måde viser du også, at du kender hendes præferencer og vil helt sikkert gøre et godt indtryk.

 

 

Bageudstyr samt smør og mel, som står klar til at blive brugt til bagning

Gaver til sociale anledninger

Med alderen oplever flere og flere af os, at de materielle gavers spændingsværdi falder. I stedet begynder mange at ønske sig oplevelser, som de kan nyde med deres venner eller familie. For den yngre teenagepige er dette måske ikke helt blevet en stor prioritet endnu. Derfor vil det være meget sandsynligt, at en mere materialistisk gave vil falde i god jord og blive modtaget med kyshånd. Men der er et smuthul, hvis du gerne vil forære en oplevelse til hende i stedet. Rigtig mange teenagere vil også gerne score nogle gode point i deres vennekredse. Derfor kan du med din gave skabe anledning til, at hun kan hygge om sine venner og investere mere tid i socialt samvær. Sådan kan du også få lokket de unge mennesker lidt væk fra skærmene og den virtuelle verden, som de så ofte beskyldes for at bruge alt for mange timer på.

Du kan give teenagepigen lidt forsmag på “voksenlivet”. Det kan du gøre ved at forære hende grej til køkkenet, så hun måske kan opdage en forkærlighed for bagværk eller andre kulinariske eksperimenter. Den ekstra bonus ved disse ting er også, at hun vil kunne invitere venner med ind i forsøgene, så de sammen kan udforske mulighederne. Mon ikke også hendes forældre vil sætte stor pris på, at du har medvirket til en sådan udvikling. Du kan eksempelvis forære hende klassiske kageforme, så hun kan træne sine evner indenfor kagebagning. Ellers kunne sjove udstikkere i alternative former være en mulighed, så hun kan prøve kræfter med de mere kreative typer af kager og bagværk. Det kan selvfølgelig være lidt af et sats, hvis hun umiddelbart ikke har stor erfaring i køkkenet og har den typiske teenageskepsis over sig. Det kunne nemlig vise sig, at det endnu ikke er hendes store interesse at fifle med bagværket. Men du skal dog ikke forvivle, for der kommer helt sikkert en dag efter teenageårene, hvor alt tænkeligt og praktisk køkkengrej vil være som sendt fra himmelen.

Hvis det skal forblive indenfor samme genre, men måske være lidt af et mere sikkert valg, kan du prøve at forære nogle flotte kopper til pigen. Med et sæt kopper i hendes favoritdesign eller farve vil hun i forældrenes hjem kunne føle, at hun trods alt har noget i køkkenet, der er hendes eget. Denne følelse kan skabe en større chance for, at hun får lyst til at invitere sine veninder over til en varm kop te eller kaffe, så de sammen kan sludre og sladre over lektierne. Sådan kan lektiecaféen blive skubbet hjem, så det bliver mere attraktivt og hyggeligt at få lavet de trælse lektier og samtidig få brugt lidt mere tid med sine venner.