Gaver til hende

For at give de mest præcise og relevante gaveidéer, tager gaveidéerne udgangspunkt i, at hun er over 20 år gammel. 

Står du og mangler den perfekte gave til hende? Det kan ofte være svært at finde det helt rigtige, måske hun allerede har alt. Vi har samlet vores bud på gode gaver, som hun måske ikke ved at hun har brug for. Leder du efter en gave til hende under 20 år, så se siden til gave til pige.

Side 1 af 41


Find den perfekte gave til hende

Alle mænd har i løbet af deres liv på et eller andet tidspunkt stået i en situation, hvor man bare ikke aner, hvad man skal give i gave. Om det så er til sin mor på mors dag, til lillesøsteren på hendes fødselsdag eller en gave til kæresten i anledning af årsdagen, kan det være umuligt at gennemskue, hvad de lige står og mangler. Det kan ofte føles som om, at de bare har alt, og at man næsten kun kan gå galt i byen. Hvis du også står og har det problem, så læs med her og få hjælp til at finde den perfekte gave til hende, der har alt. 

 

 


Der findes rigtig mange forskellige gaveideer til hende

Selvom det kan virke svært at finde hoved og hale i, hvad kæresten allerede har, hvad hun ønsker sig, og hvad det nu var, man gav hende sidste år, bør det slet ikke være så besværligt. Der er nemlig rigtig mange forskellige retninger, man kan gå, når man skal udvælge den perfekte gave til kæresten, veninden, moderen eller en helt fjerde. Derfor bør det heller ikke være et problem at finde noget originalt, som man ikke allerede har givet hende tidligere.

Piger og kvinder er slet ikke så svære endda at finde gaver til, da der som sagt er rigtig mange forskellige ideer, man kan gå til. Det kan være en pyntende nipsting af en art, et flot smykke eller smykkeskrin eller designervarer af forskellige slags. Det kan også være delikatesser som champagne, chokolade eller en lækker pesto, hvis man sørger for at få det til at se lidt luksuriøst ud i eksempelvis flotte champagneglas eller en sød lille kurv til chokoladen og de andre lækkerier. Mere hverdagsagtige ting, der pifter de daglige rutiner lidt op, som en saftpresser eller en ny kaffemaskine kan også være en god ide.

Den helt rigtige gave til hende kan også være noget, der inviterer til hyggestunder. Det kan være en ny tekop, der passer til hendes samling, en lækker plaid eller tæppe til at kravle ned under, en flot plante eller en hyggelig lysestage. Oplevelser som en tur ud og spise, et spaophold eller en weekendtur til en europæisk hovedstad kan også udgøre den perfekte gave til hende. Og til sidst er en farverig buket blomster selvfølgelig altid også en sikker vinder. Alle de mange muligheder, vil der blive gået lidt mere i dybden med nedenfor.

En stor grøn plante i en brun potte

 

Hyggelige nips er altid en god ide

De fleste drenge eller mænd har nok på et tidspunkt tænkt om enten sin mors, søsters eller kærestes indretning, at der lige er i overkanten af små, hyggeskabende ting - også kaldet nips. Men piger og kvinder elsker bare nips, der er med til at skabe hygge i deres hjem. En af de bedste nipsting til at skabe lune og trygge rammer med er pæne lys og lysestager. Designervarer eller brugskunst, som små statuetter af dyr som eksempelvis Kay Bojesens velkendte træabe, er også en måde at skabe et flot hjem på. Opbevaring til smykker, en plante eller en vase med en tilhørende buket blomster i er andre gode måder at tilfredsstille hendes nips-behov. Disse er kun nogle få ideer, men kun fantasien kan sætte grænser, når det kommer til at små hyggeskabende elementer i hjemmet - bare tænk kreativt!

 

 Seks flasker vin i en trækasse

 

Lækkerier og delikatesser

Delikatesser er en anden gaveide, hvor det er svært at gå helt galt i byen, og især fordi der er et rigtig stort udvalg af lækkerier og luksusvarer. Derfor kan man altid finde noget, hun står og mangler. Måske er en af de første ting man tænker på, når der bliver sagt delikatesser, drikkevarer, som man kan nyde på en varm sommerdag. Gode hvidvine, champagne og cava eller friskpresset, økologisk æblemost er en sikker vinder. I vinterhalvåret kan eksklusive rødvine eller en lækker pose te eller kaffe derimod lige være sagen. Vin og champagne kan man nemt pifte lidt ekstra op ved at servere det i nye pæne champagne- eller vinglas som en del af gaven.

Derudover er en æske god chokolade aldrig nogen dårlig ide, og man kan eventuelt udvide ideen lidt ved at putte den i en fletkurv sammen med en række andre delikatesser. En frisk basilikumpesto, en fin olivenolie eller en god vaniljesirup til iskaffen vil passe perfekt ned i kurven.  

 

Man kan aldrig gå ned på godt køkkenudstyr...

Alle ved, hvor frustrerende det kan være at stå i køkkenet i fuld gang med en stor omgang madlavning for så at finde ud af, at man mangler en god stavblender eller noget andet køkkenudstyr. Det er derfor altid en god ide at finde en gave, der kan gøre de små hverdagssituationer lettere og langt sjovere at komme igennem. Køkkenudstyr kan her være en rigtig god gave til at lette madlavningen, og måske endda gøre det muligt for hende at udforske nye retter, der ikke har været muligt at lave førhen. En god blender, en rigtig kokkekniv eller noget helt tredje kan virkelig pifte den daglige madlavning op og gøre det til en fornøjelse i stedet for noget, der bare skal overstås.

Det kan også være køkkenudstyr, hun måske ikke som sådan har akut brug for, men som kan gøre hverdagen lidt lækrere og måske endda sundere. En saftpresser, der uden problemer kan sørge for, at din bedre halvdel kan få frisk juice eller en smoothie hver dag, kan være den perfekte gave til hende. Med sådan en kan man virkelig føle sig sund samtidig med, at man dagligt føler sig forkælet af den friskpressede appelsinjuice.

En ny kaffemaskine, der kan lave lige den kop kaffe, du har lyst til, er også en super god ide. Det føles bare lidt lækrere end den velkendte kaffe fra stempelkanden med kaffegrums i bunden af hver kop. En lidt billigere løsning kunne være de såkaldte mokka- eller espressokander, der både er pæne at have stående, men som også laver gode og friske kopper espresso.

Man skal være være opmærksom på, at køkkenudstyr som udgangspunkt godt kan lyde lidt kedeligt. Derfor skal man for det første selvfølgelig lige kende hende, der skal have gaven og vide, hvad hun vil blive glad for. Men derudover skal man, medmindre hun decideret har ønsket sig det, nok holde sig væk fra nogle af de “kedelige” køkkenredskaber. En stegepande, en gryde eller en stegeso udgør bare ikke de mest sexede gaver på jorden.

 

Gaver, der inviterer til hyggestunder

I Danmark er “hygge” nærmest vores national ord, og vi er efterhånden kendt ud over de danske grænser for det særlige begreb. Ordet hygge kan godt være lidt svært at forklare, når folk udefra spørger, men alle danskere ved ikke desto mindre udmærket godt, hvad det drejer sig om. Vi elsker nemlig allesammen hyggelige stunder herhjemme, og det er generelt noget, som vi prioriterer højt blandt vores venner og familier. Ligeledes tænker vi også meget over hygge, når vi skal indrette vores hjem, og som sagt er eksempelvis små nipsting med til at sørge for hyggen. Ligeledes har vi brug for ting, som vi aktivt kan bruge til at skabe de dejlige rammer, som ikke bare er pyntende objekter. Det kan eksempelvis være en flot plaid eller et blødt tæppe, man lige kan kravle ned under på sofaen, når filmen starter. Eller som man kan vikle om sig, når aftenerne bliver kølige ude på terrassen. Selvfølgelige kan de også bruges til at sidde og ligge på, når man tager en tur på stranden, når man tager på en romantisk picnic med kæresten, eller også kan det bruges til at sidde på sammen med familien eller vennerne, når man griller pølser på engangsgrill i den nærmeste park.
Det kan også være et nyt sæt pæne kopper til teen eller kaffen, der gør, at det bare lige føles lidt lækrere, når man får sin morgenkaffe. Desuden virker det også bare lidt mere stilfuldt at servere kaffe og te til vennerne i matchende, flotte kopper end at servere i syv forskellige slags krus.

En pæn pude til sofaen, der matcher resten af farverne i stuen, er også en elegant måde ligesom at samle rummet på. Udover at det er pyntende, er det naturligvis også rart og hyggeligt at lægge sig godt tilpas med en blød pude i ryggen.

En hyggekrog med spejl på væggen, en lækker seng med flotte pyntepuder i


Personlige gaver til hende er altid et hit

Det sidste og måske bedste råd er, at piger og kvinder elsker personlige gaver! Man behøves altså ikke nødvendigvis bruge en formue for at finde den perfekte gave til hende. Hvis hun kan se og mærke, at man virkelig har tænkt på hende, når man har købt eller måske endda lavet gaven, er det ofte nok i sig selv. Der behøves heller ikke altid at være en anledning til at give kæresten en lille gave. Små gaver til hende hist og her viser bare, at du hele tiden går og tænker på hende. Om det er en buket blomster med et personligt kort i, en sød lysestage eller et fint lille smykke, der lige passer til hende, er sådan set underordnet. Så længe du engang imellem viser, at du bestemt ikke har glemt hende, skal hun nok blive glad næsten uanset gaven.

 

 

 

Et bræt med forskellig frugt og forskellige tapenader, med tallerkner rundt omkring, som kan være en perfekt oplevelse at give i gave til hende

Oplevelser til hende er en sikker vinder!

Hvis du føler, du har været hele byen og internettet rundt og bare ikke ved, hvad du skal give din mor, kæreste, mormor eller en helt fjerde person, er oplevelser noget, man simpelthen bare ikke kan gå galt i byen med. Det skyldes selvfølgelig, at der findes visse oplevelser, der er så universelle, at det næsten vil være umuligt at finde nogen, der ikke vil blive glad for dem. En af dem er en tur i biografen. Når man giver et sæt biografbilletter, har man næsten også garanti for, at hun vil blive glad for dem. Det må være de allerfærreste, der ikke bryder sig om en tur i biografen, og især hvis man giver to billetter, så hun ikke behøves at se filmen alene - så kan hun selv vælge, om det skal være med kæresten, veninden eller måske sin mor.

En middag på en restaurant er en anden form for oplevelse, hvor det er svært at misse skiven. Alle skal jo spise før eller siden, og hvem vil ikke hellere have det serveret af en dygtig kok, end selv at skulle bøvle med det. Man kan også være lidt mere specifik og enten give en stor og lækker brunch på en cafe, en kop eftermiddags-latte med et stykke kage til eller selvfølgelig en middag for to på en hyggelig restaurant. Hvis man ikke kender hende, man skal give gaven til, særlig godt, kan man passende lige prøve at finde ud af, om hun har en kæreste. Hvis hun har det, kan man spice gavekortet lidt op til noget mere romantisk, så brunchen eksempelvis også inkluderer et glas champagne.

Ligeledes er der andre oplevelser, der passer perfekt til hende med en kæreste. Et spaophold er en af dem. En overnatning for to på et lækkert spahotel vil for de fleste par være lige sagen. Og hvis hun ikke har en kæreste, er der helt sikkert en mor, søster eller en veninde, der med glæde vil tage med i stedet for.

Hvis man har et lidt større budget og skal købe gave til sin kone eller kæreste, vil en weekendtur til en af Europas charmerende hovedstæder helt sikkert være et hit. En forlænget weekend i Paris, Rom eller Barcelona vil næsten ikke kunne undgå at få romancen helt op på kogepunktet. Det kunne også være en tur til det spændende og hippe Østeuropa, hvor byer som Krakow, Budapest og Prag langsomt er ved at blive nogle af Europas mest populære byer for udenlandske turister. Byerne er både enormt flotte og charmerende og er samtidigt væsentlig billigere end priserne, vi kender længere mod vest. Til sidst er en tur til London aldrig en dårlig ide. Byen er som bekendt flot og spændende, og flyturen er både hurtig og billig.