Gaver til veninde

Nedenstående gaveidéer er fundet med udgangspunkt i, at din veninde er over 21 år. Er hun under 21 år, så se siden til pige

Har du svært ved at finde den helt rigtige gave til din veninde? Vi har samlet forskellige gaver, som vi synes er perfekte gaver til din veninde til forskellige anledninger. 

Side 1 af 41

 

Sådan finder du de perfekte gaver til veninde

De fleste har den der helt specielle veninde i deres omgangskreds. Hende, der altid er der, når det brænder på. Hende, der har lært at mestre lige præcis hvordan du får smilet frem på læberne igen. Hende, du altid kan stole på. Fordi denne bedste veninde er en personlighed, du ikke kan forestille dig at være foruden, fortjener hun også indimellem at blive forkælet og få at vide, at hun gør en forskel og bliver værdsat for det.

Læs derfor med her for at finde masser af gode idéer til, hvilken venindegave du kan forære som hyldest til den bedste veninde.

 


Tegn på, at hun er den bedste veninde

Der kan være mange tegn på, at du har været heldig og fundet dig et stærkt venskab for livet. Oftest er der heller ingen tvivl med disse venskaber. Det taler helt for sig selv, når I kan stole på hinanden, både gennem de gode og mindre gode oplevelser. De robuste venskaber, som varer ved, indebærer nemlig at kunne rumme hinanden når livet både er en leg, men ikke mindst også gennem sine udfordringer og svære tider. At kunne dét er nemlig medvirkende til, at venskabet bliver opfattet som den ægte vare.

Noget andet, der kan afsløre de sande venskaber, er den følelse, de får frem i dig. Føler du dig fornyet, genopfrisket og ganske enkelt glad efter jeres samvær, så er der gode chancer for, at I sammen har fat i den lange ende. De sande venskaber er netop til for at få alle de bedste følelser frem i dig og aldrig dræne for energi, tværtimod! Selvom I kan bruge timevis på at snakke, gennemgå jeres minder og diskutere fordele og ulemper ved hinandens erfaringer og oplevelser, skal dette gerne føre til styrket overskud og velvære. Dermed indebærer de bedste venskaber også, at I kan være ærlige, oprigtige og kun have de bedste intentioner for hinanden.

Hvis du kan nikke genkendende til disse tegn med en særlig person i tankerne, hvorfor så ikke være med til at give din bedste veninde den kærlighedserklæring, hun fortjener?

Et venindepar der krammer

 

Den personlige gave til veninde

Rigtig mange oplever undervejs i et gaveindkøb, at det kan blive meget svært at finde på noget til veninden, der allerede har alt. Sådan kan det i hvert fald hurtigt føles, når man er på udkig efter noget, der helst gerne skulle blive modtaget med begejstring og være venskabet værdigt. Hvis du gerne vil forære din bedste veninde en speciel gave, så kan du give hende noget, der kan minde om jeres forhold sammen. Du kan give noget, der skaber referencer til fælles oplevelser, hobbyer eller måske bare er i direkte relation til noget, som din veninde selv går meget op i. Lykkes det at finde noget, som hun dyrker for sig selv, udtrykker du også, at du lægger mærke til og anerkender hendes interesser. At finde en personlig gave behøver ikke være raketvidenskab, når bare du viser kendskab til hendes personlighed. Sådan vil hun også blive forsikret om, at du har gjort dig umage for at finde den perfekte gave til netop hende.

Hvis din veninde går meget op i bæredygtighed og miljø, kan du købe produkter til hende, der sætter streg under disse prioriteter. En lille henvisning som denne vil helt sikkert være med til, at hun bemærker din eftertanke for netop hendes præferencer. Eksempler på denne slags produkter er endeløse - du kan få fingre i både hudpleje, tøj og alverdens andre ting, der er lavet med henblik på miljø og bæredygtighed. Sat sammen med din venindes stil og ønsker vil du i hvert fald være helt sikker på at kunne ramme rigtigt og gøre et større indtryk på hende, når gaven gives.

Du kan også give hende en helt klassisk gave, som hun kan bære tæt på sig som symbol på jeres venskab. At købe en klassisk gave behøver nemlig ikke betyde, at der er lagt mindre omtanke i den sammenlignet med de mere kreative gaveidéer. Det gør det måske bare lettere at finde på noget, særligt hvis du frygter, at hun allerede har alt. En idé til den mere klassiske gave kunne være at give et smykke, som enten bærer præg af hendes yndlingsfarve eller sten. Det kunne være i form af øreringe eller et flot halssmykke, som vil minde om jeres fælles bånd, både når I er tæt på og langt væk fra hinanden.

Stearinlys på et bord med hvide håndklæder ved siden af

 

 

Wellness for velvære

Selvom man kan have et stærkt og årelangt venskab, kan der være mange dagligdagsting, der sætter en stopper for, at man ses så ofte, som man ideelt set gerne ville. Med årene oplever mange i hvert fald, at travlhed kan blive en hæmsko for at få dyrket sine relationer. Desværre kan travlheden altså betyde, at du måske også oplever, at der kommer længere tid mellem møderne med din bedste veninde. Men dette kan du være med til at opveje for med din gave. Gaven kan nemlig være en oplevelse, der sikrer, at I får udsigt til mere tid sammen. Foruden dét, kan I med en wellnessoplevelse investere i hinandens velvære og sørge for pleje, som I begge to holder af. Dermed kan de tabte og travle timer blive omvendt til mere fællesskab og nærvær samtidig med, at I får plejet jer selv.

Hvis din veninde har været præget af travlhed, mange ting at se til og derfor ikke haft alverdens tid til sig selv, kan en løsning være at sørge for lidt ekstra god forkælelse. Du kan være med til at give hende et pusterum fra hverdagen ved at tage hende med på spaophold og dermed forsvinde lidt fra dagligdagens rutiner. Med et sådant ophold kan I også få lidt længere tid sammen og nyde hinandens selskab på en måde, som den almene hverdag måske ikke tillader. Hvis jeres oplevelse skal indebære en aktivitet af lidt mindre tidskrævende kaliber, kan en anden idé være at tage afsted og få lavet ansigtsbehandlinger. En sådan opfriskning fra bedste selvpleje-skuffe vil bidrage til afslapning og resultater, som vil være mærkbare længe efter selve behandlingen.

Du kan også forkæle din veninde ved at sørge for en energigivende massage. En professionel massage vil måske endda vil kunne bidrage til, at det nyerhvervede overskud kan sætte gang i at få plejet flere relationer mere regelmæssigt. Skulle det vise sig at være jeres første “rigtige” massage, bliver det nok næppe den sidste.


Investér i aktive oplevelser sammen

Hvis man kan få chancen for at pifte hverdagen op med lidt mere action, kan det være en god idé at lade sig udfordre med helt nye aktiviteter. Dette kan du sætte i gang med en tur på klatrebane, hvor I sammen kan få skubbet grænserne og få styrket jeres fysik. Dette kunne man også forsøge sig med gennem noget indendørs skydning, hvor både adrenalin- og action-niveauet for alvor kan sættes på prøve.

En anden aktiv, men mere stille og rolig tilgang til at få testet de fysiske aspekter af flere fælles aktiviteter kunne være gennem yoga. Yoga er i stigende grad blevet en populær træningsform, som mange enten hader eller elsker. Du kan være med til at give din bedste veninde et personligt standpunkt inden for temaet ved at tage hende med til yoga-kursus. Her vil der være rig mulighed for at træne jeres erfaring indenfor mindfulness.

 

 

 

Udforsk jeres kulinariske horisont

De fleste af os gemmer på en forkærlighed for de smagsoplevelser, man sent glemmer. Én af disse kan du sørge for ved at invitere din bedste veninde med på en madoplevelse, der kan være med til at udvide jeres kulinariske horisont.

Alt afhængigt af, hvad din veninde elsker, kan du sørge for en middag eller et kursus, der vil få hende til at klappe i hænderne. Er hun typen, der værdsætter et godt måltid, kan du altid invitere hende på en lækker middag for to. Ud fra hendes favoritmåltid kan du vælge, om I skal ses til en storslået brunch tidligere på dagen eller skåle for en velfortjent fyraften eller weekend over en lækker middag med hinandens selskab.

Hvem elsker ikke også et godt stykke fyldt chokolade? Et eksempel på en sjov aktivitet, I kan have sammen, er at tage på kursus i fyldte chokolader. Her vil der være rig mulighed for sammen at lære en masse nyt om de lækre chokolader. Derudover vil i få mulighed for at hygge jer med selv at skabe dem og ikke mindst få lov til at sætte tænderne i dem. Sådan kan I både få glæde af at skulle udfordres i at få chokoladerne lavet og vil til sidst også få den ultimative belønning ved at se på og smage de færdige produkter.

Skulle din veninde være mere til drikke-relaterede oplevelser, kan du i stedet invitere hende med på en vinsmagning. Her vil der være sørget for gode grin, lækre nye vine og ekspert-råd, som I senere vil kunne benytte jer af derhjemme. Med denne nyerhvervede vinekspertise, vil I senere kunne dømme, hvad jeres næste fællesprojekt skal være.

En kok der står og laver spaghetti, til et madlavningskursus