Kulturoplevelser

Er gavens modtager kultur interesseret, eller synes du han eller hun skal blive det? Så se vores store udvalg af kulturoplevelser og find den helt rigtige. 
Oplev dansk kultur

En af de bedste former for gaver er dem, man kan opleve sammen med dem, man holder af. Derfor er det altid et hit at give en gave, der byder på en eller anden form for aktivitet eller et kulturelt indslag. Danmark er rig på sjove og kulturelle aktivitetsmuligheder, og derfor er potentialerne store, når du skal på gaveindkøb. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad hovedpersonen, som skal have gaven, ønsker at lave. Skal personen udfordres lidt, eller skal du forkæle personen med hans eller hendes favoritaktivitet? 

Food Walk: Smag og sans de forskellige køkkener

Skal du finde gave til en person, som er madglad, og sætter pris på at gå i dybden med den danske samt internationale madkultur? Et af de nyeste tiltag når det kommer til kulturoplevelser i Danmark, er Food Walk. Her vil I ofte komme på en guidet tur, hvor jeres guide bringer jer til forskellige restauranter i den respektive by for at smage og sanse på de forskellige køkkener. På samme tid er det en perfekt måde at få en anderledes oplevelse af en dansk by. Derfor kan du både vælge at tage din veninde, ven, kæreste eller familiemedlem med på Food Walk i jeres hjemby, eller I kan tage afsted til en ny by og blive klogere og klogere på denne, efterhånden som I bevæger jer gennem byens forskellige restauranter. 

På en Food Walk er maden i centrum. Når det kommer til planlægning, er nærmest alt muligt. I kan komme med jeres ønsker til, hvad I ønsker at smage, og om der er nogle specifikke restauranter, I ønsker at sætte jeres fødder indenfor hos. 


Smid hæmningerne med en oplevelsestur

Der er mange forskellige ting at opleve i Danmark. Landet byder eksempelvis på en masse fantastisk natur, som I kan opleve på mange forskellige måder.

En af de ting du kan vælge at købe en oplevelse til, er bridgewalking over Lillebælt. Her får I set Danmark fra en helt anden og anderledes side. På turen vil en guide hjælpe jer i jeres vej på den 60 meter høje bro, mens I bliver forkælet med historie om broens arkitektur og historie. Bridgewalking er både for de actionfyldte samt de kulturinteresserede personer i vennekredsen eller familien. 

En oplevelsestur kunne også byde på en tur i spa, ølsmagning på et af Danmarks mange bryghuse eller måske ligefrem ballonflyvning. Det er muligt at komme på ballonflyvning mange steder i Danmark såsom Midtjylland, Sjælland og Fyn. Her bliver det danske landskab set fra en helt anden synsvinkel, end I normalt er vant til. Pludselig vil de forskellige ting, i det land I kender så godt, blot være små prikker i en stor verden. Det er en oplevelse, som kun kan anbefales.

 

Oplev festivalskulturen i Danmark

Skive Festival, Jelling Musikfestival, SMUKFEST, Roskilde Festival og mange flere.. I Danmark er festival en populær ting, hvorfor det også har et kulturelt indslag i sig at tage afsted og opleve festivalkulturen i Danmark. En sådan gave er til den festlige person, der er glad for at høre musik og være sammen med andre mennesker. Det er ofte muligt til de mange forskellige festivaler at købe både én-dags og flerdages billetter, hvorfor det ikke er et must, at man skal være afsted i flere dage.  

Festivalsæsonen finder sted i sommermånederne, og en festivalbillet kunne være den oplagte gave til eksempelvis juleaften. Mange af festivalernes billetter bliver nemlig sat til salg i løbet af vintermånederne. Her er det med at slå til, inden billetterne bliver revet væk fra markedet – for i Danmark er det en populær aktivitet for både unge og voksne.