Ophold

Et wellness ophold kan være den helt rigtige gave til for eksempel din kæreste, eller måske din mor. 

Vi har samlet en masse forskellige wellness ophold, så du kan finde det helt rigtige til den, du holder af. 

Side 1 af 19

Ophold

Står du i en situation, hvor du skal finde en gave til din partner, dine forældre eller en helt tredje? Det kan være utroligt svært at finde den helt rigtige gave. Flere og flere danskere er dog begyndt at bevæge sig væk fra de materielle gaver, hvor det hele handler om store og hårde pakker. I stedet er det blevet ekstremt populært at give oplevelser, hvor du selv har mulighed for at deltage. På den måde er der kommet mere fokus på kvalitetstid og unikke stunder, der kan give minder for livet. I den forbindelse er et ophold for to en oplagt løsning, hvis du gerne vil give en personlig gave til en person, som du holder af. Der findes mange forskellige slags ophold, hvorfor du herunder får nogle idéer til, hvilke ophold der kan bruges som gave.

 

Tag på et spaophold og kom væk fra den travle hverdag

Det er de færreste af os, som ikke har lyst til at slippe væk fra den travle hverdag – bare en gang imellem. Vi lever nemlig i et samfund, hvor der er fart over feltet. Der er utroligt mange ting, som vi skal nå, hvorfor vi af og til kan komme til at glemme hinanden midt i det hele.

Hvis du og din partner er nået til det punkt, hvor en pause fra hverdagen er tiltrængt, kan det være, at I skal overveje at tage på et lækkert spaophold. Hvis din partner snart har fødselsdag, vil et spaophold være en fremragende gaveidé, da et spaophold giver jer de ideelle rammer, således at I kan fokusere på at koble af og nyde hinandens selskab. Der findes mange steder i Danmark, hvor der er muligt at tage på et spaophold. Fælles for de fleste steder er, at der er fokus på wellness, afslapning, velvære og forkælelse.

Hvis du inviterer din partner på et spaophold, kan I begge se frem til en masse lækre spafaciliteter med forskellige bade. Derudover vil der på de fleste steder være nogle forskellige afslappende aktiviteter og behandlinger, som I kan nyde godt af. Det kan eksempelvis være en lækker massage, en ansigtsbehandling eller måske en tur i saunagus?

Kender du en person, der trænger til at stresse af, er et gavekort til et spaophold den ideelle gave.

 

Inviter din partner på et lækkert gourmetophold

Du kan ligeledes invitere en, som du holder af, med på et lækkert gourmetophold, hvor I kan slappe af i rolige omgivelser, mens I smager på den ene gourmetoplevelse efter den anden.

Der findes mange steder i landet, hvor du eksempelvis kan invitere din partner på et gourmetophold. I kan eksempelvis kombinere gourmetopholdet med et hyggeligt kroophold. De fleste danske kroer er kendt for at lave lækre, men også traditionelle, danske retter i høj klasse. En kro vil samtidig skabe en helt speciel og yderst charmerende ramme for jeres ophold, som I ikke finder mange andre steder. Mange danske kroer er nemlig meget gamle. I den forbindelse har de fleste kroer forsøgt at bevare de oprindelige indtryk og omgivelser, således at kroen ligner sig selv fra gamle dage.

Hvis I ikke har lyst til at kombinere jeres gourmetophold med et kroophold, er der heldigvis også andre løsninger. I Danmark er der nemlig et bredt udvalg slotte og hoteller, som kan tilbyde jer gourmetoplevelser, der vil forkæle jeres smagssanser.

Trænger I begge til et frirum, hvor I kan nyde en masse lækker mad, mens I slipper væk fra hverdagens stress og jag, bør du overveje at invitere din partner med på et gourmetophold.

 

Genopliv kærligheden med et romantisk ophold

I den travle hverdag kan det være en udfordring at huske de romantiske stunder. Mange parforhold har lettere ved at gå i stykker, hvis kærligheden til hinanden ikke bliver plejet og prioriteret, som den måske gjorde i begyndelsen. I den forbindelse kan det være, at du skal tage din partner med på et romantisk ophold, hvor I får muligheden for at pleje jeres forhold. Et romantisk ophold er specielt en god idé, hvis I føler, at gnisten muligvis er ved at forsvinde.

I princippet er det dig selv, som afgør, hvad et romantisk ophold er. Et romantisk ophold kan være noget så simpelt som en weekend på et almindeligt hotel eller en kro, hvor I kan være alene og nyde en god middag eller to. I behøver desuden ikke blive i Danmark for at tage på et romantisk ophold. I kan eksempelvis tage på en romantisk tur til Sverige eller Tyskland. På den måde får I også en lille ferie ud af det, og det er desuden ikke meget dyrere end at tage på et ophold i Danmark.

Et romantisk ophold er ligeledes den perfekte gaveidé, hvis du eksempelvis har et vennepar, som skal giftes eller blot trænger til at få en pause fra børn og job. Hvis de eksempelvis skal giftes, kan du bidrage til, at de får en god og romantisk start på deres ægteskab.