Gruppe oplevelser

Oplevelsesgaver er altid lidt sjovere, hvis man har nogle at dele dem med. Vi har derfor samlet alle gruppe oplevelser, så du nemt og hurtigt kan finde den perfekte gruppe oplevelsesgave. 

Side 1 af 1

Gode idéer til gruppeoplevelser

Er man i tvivl, om hvad man skal give sin bedste ven, søster eller en helt tredje i gave, er en oplevelse altid en god idé. For de fleste er gode oplevelser nemlig endnu mere værd end materielle ting og sager. Dog bliver de fleste oplevelser bedre, hvis man har nogle at dele dem med. Derfor er en gruppe oplevelse en rigtig god gaveidé, og der er også mange forskellige oplevelser at vælge imellem. Eksempelvis er klatring, et flødebollekursus, leje af en goboat eller en gin smagning alle oplevelser, der er sjovere at opleve sammen. 

 

Tag på klatretur med gruppen

Oplevelser sammen er som sagt en gave, som klart de fleste vil blive rigtig glade for. Hvis det er en vennegruppe, der godt kan lide sjove fysiske aktiviteter sammen, er klatring en oplagt mulighed. Det er både fysisk og teknisk udfordrende, og så snart man får styr på det, er det rigtig sjovt og kan også give et lille adrenalin-kick til dem, der er vilde med den slags. Man kan både finde inden- og udendørs klatrevægge, og ligemeget hvor det er, vil der blive udleveret klatreudstyr, så man er sikret mod at falde og slå sig. Man kan eventuelt se hvem i vennegruppen, der kan klatre højest.

 

Lær at lave lækre flødeboller

Ikke alle mennesker er til adrenalinfyldte aktiviteter, og nogle sætter måske mere pris på noget godt bagværk eller andre delikatesser. Hvis det er tilfældet med den gruppe, man vil have en oplevelse sammen med, kan et flødebollekursus være en oplagt aktivitet. Enhver dansker har smagt de billige discountflødeboller, som rigtig mange elever havde med til sin klasse, når man havde fødselsdag. Hvis man derudover også har smagt lækre og hjemmelavede flødeboller, ved man også godt, at der er en kæmpe forskel i kvaliteten. Med et flødebollekursus sammen med sine venner eller familie, kan man lære at lave delikate flødeboller, så man aldrig mere får brug for at købe de billige flødeboller. Der er heller ingen tvivl om, at ens kollegaer eller sit barns klassekammerater vil blive mere begejstret for hjemmelavede flødeboller. 

 

Lej en båd og nyd en dag på vandet

Hvis man skal planlægge en hyggelig dag sammen med sine bedste venner, kan det godt være svært at finde på noget, som alle vil kunne lide. Ikke alle er til at bage, og ligeledes er det ikke alle, der bryder sig om hårde fysiske aktiviteter. Derfor må man finde på noget, som næsten alle vil synes om at bruge en dag på. Goboat er et rigtig smart koncept, hvor man kan leje en båd i en eller flere timer i København eller Aalborg. Så kan man pakke en god madpakke og medbringe en køletaske med kolde øl og nyde en hyggelig dag på vandet med sine tætteste. Ved at leje en båd er der både noget for dem, der elsker motortøjer, men også noget til dem, der nyder at sidde og nyde udsigten ud over vandet og byen.

Inviter gruppen med til ginsmagning

Ligesom med et flødebollekursus er en dag fyldt med lækre smagsprøver en god idé til dem, der elsker delikatesser. Gin er i den grad det nye sort inden for spiritus industrien, og mange danske gin producenter har haft stor succes med det de seneste år. Derfor er der efterhånden god mulighed rundt omkring i landet for at komme på gin smagninger og få muligheden for at smage nogle af de mange forskellige gin typer, der findes. Det er en endnu sjovere aktivitet at gøre i en gruppe, hvor man sammen kan snakke om, hvilke gin mærker hver især bedste kan lide, og hvilke der er mindre gode.