Gaver til par

 Skal du til fødselsdag eller indflytterfest ved et vennepar? Og ved du simpelthen ikke hvad du skal give dem i gave? 

Vi har samlet vores bedste bud på gode gaver til par, som altid falder i god jord. 

Side 1 af 38

 

Gaveidéer til par

Står du og skal deltage i et bryllup, er du gæst til en dobbelt parfødselsdag, eller skal du måske være med til at fejre en bryllupsdag, om det så er et kobberbryllup eller diamantbryllup. Uanset anledningen er det vigtigt at have en fin gave til parret med, når du er inviteret til fest, men det kan være svært at finde en gave til to personer. Her kan du finde en række gaveidéer til par, som kan give dig inspiration til, hvad du kan give.

 

Ud og se verden

Det er altid sjovest at dele sine oplevelser med andre, og derfor er en god gaveidé til par oplevelser eller rejser. De kan gives som gavekort eller måske som et økonomisk bidrag i form af kontanter. Den gode oplevelse for parret afhænger af, hvordan de er som personer. Kan de godt lide kulturelle oplevelser, vil et årskort til museum eller planetarium være oplagt. Er de derimod outdoor-mennesker, vil et årskort til en dyrepark måske være mere passende. Der er rig mulighed for at finde en passende seværdighed i både Danmark og det nærmeste udland uanset interesse. Du kan også give en overnatning eller ophold på et godt hotel, så parret har mulighed for at koble lidt af. Mange ophold kan i dag kombineres med en lækker middag eller wellness.

Skal du give en gave til et rejseglad par, bliver det ofte en gave i de lidt højere prisklasser. Det kan derfor være en god idé enten at give et rejsegavekort eller være flere, der går sammen om at give en rejse i gave. Selve rejsen kan både gå sydpå, hvor der venter sol, kolde drinks og pool for parret. Eller hvis de er mere til storbyferie, kan rejsen også gå over Atlanten mod det store USA, eller de kan få en rejse til en europæisk storby, såsom London, Barcelona eller Paris. Her har de mulighed for at spise på lækre cafeer og restauranter, samt besøge nogle af de mest kendte seværdigheder. 

Både rejser og oplevelser som gave til par er med til at skabe minder, som man vil huske og se tilbage på med glæde.

Et par billeder om af en grå væg, som en gave til par

 

Gaven til en hyggelig paraften

En gaveidé, som alle par kan bruge, er en hyggelig og intim paraften. Den kan byde på en lækker middag for to efterfulgt af en tur i biografen efter eget valg med masser af popcorn og sodavand. Er de mere til live forestillinger, kan en tur i teateret eller billetter til en fed koncert med en af parrets yndlingsartister være en god gave til par. Skal det være lidt mere intimt og hyggeligt, kan du også give et wellnessophold, hvor parret virkelig får tid til at nyde hinanden og slappe helt af i rolige omgivelser.

 

 

 

En gul terning med forskellig tekst på, som en gave til par

Gaver, der spreder grin hos par

Er I til de humoristiske og sjove gaver, er her også masser af inspiration at finde. Det kan være matchende t-shirts, og en pause-knap til skænderier, eller hvis I er tætte venner af parret, kan gaver af erotisk karakter nok skabe smil og en smule forlegenhed. I dag kan man også få alverdens “hans og hendes”-gaver, som passer perfekt til et par. Det kan være sengetøj, håndklæder eller måske nøgleringe, så man tydeligt kan skelne imellem, hvis der er hvis.

Der findes desuden mange sjove oplevelser for par, som også kan deles med andre i deres omgangskreds eller familie. Du kan give et gavekort til en times paintball, hvor parret kan komme ud med alle deres frustrationer på en sjov og ikke alt for voldsom måde. De kan også prøve en times salsa for at afprøve deres rytmik, og forhåbentlig ikke træde hinanden over tæerne for meget. En tredje sjov oplevelse for parret kan være en tur i en gokart-hal. Her kan parret teste, om det virkelig er manden, der er den bedste til at køre bil. Samtidig er det altid sjov med oplevelse, hvor der er indlagt et konkurrenceelement, så de kan konkurrere mod hinanden og se, hvem der er den bedste.

 

Den praktiske gave til parret

Synes du parret mangler en mere praktisk gave til hus eller have, er det også en mulighed. Gaveidéer til hjemmet kan være flere tallerkener til parrets valgte stel, måske mangler de nye køkkenting, som gryder, en blender eller måske af den mere tekniske kaliber, en køkkenmaskine. Hvis du kender parrets indretningsstil godt, kan du også købe diverse interiør og nipsting til deres hjem, som både kan pynte og stå som minde for jeres venskab. 

Har parret en have, kan du også købe flere planter eller nogle smukke blomster til dem. Har de en nyttehave eller drivhus, vil krydderurter og spiselige planter også være en mulighed, ligesom du kan give parret et træ, måske endda med frugt på, i gave. Til haven kan du ligeledes købe nye havemøbler, hvis de trænger til at blive skiftet ud. Du kan også købe praktiske haveredskaber eller værktøj, som er med til at gøre det lettere for parret at vedligeholde hus og hjem.

 

De personlige gaver til par

Hvad kan man give i gave til parret, der har alt, tænker du måske. Her er det oplagt at ty til mere personlige gaver. De kan være lidt sværere at købe, fordi det kræver, at du kender parret godt, men til gengæld er det ofte de personlige gaver, man husker bedst.  Du kan for eksempel lave en personlig gavekurv med lækkerier, du ved, parret elsker. Den kan også bestå af små symbolske ting, som illustrere jeres relation og venskab, eller et sjovt minde i har delt og oplevet sammen. 

Der findes også et utal af fotogaver, som kan være et billedligt minde om en sjov begivenhed, oplevelse eller en hyggelig stund. Har I været ude og rejse sammen, kan du for eksempel lave en fotobog med de bedste billeder og lidt tekst, så I altid kan trække bogen frem og tænke tilbage på turen. Du kan også lave en kalender med 12 gode billeder til hver årstid eller lave en lidt sjov gave, såsom dit ansigt på et kaffekrus eller forklæde.

 
En gaveæske med en kort på, hvor der står "just for you", som en gave til par