Valentinsdag gaver

Brug gerne filterfunktionen nedenfor og vælg om gaven er til ham eller hende, så du kun bliver præsenteret for relevante gaveidéer. 

Er det snart valentinsdag, og har du svært ved at finde på en god gave til din kæreste? Vi har samlet nogle idéer til, hvad der kunne være en god valentinsgave. 
Side 1 af 4

Har du fundet den helt perfekte valentinsgave til din udkårne endnu?

Den 14. februar er det atter igen valentinsdag, og det er i særdeleshed en dag, der er skabt for at fejre kærligheden. Det er en dag, der er skabt for at fejre kærligheden mellem to mennesker, hvad end det indebærer. Det er helt sikkert en hyldest til din udkårne, som fortjener en helt særlig og god valentinsgave. Den skal helt sikkert være bedre end sidste år, og derfor skal du finde den helt rigtige valentinsgave til ham eller hende. Gaver kan som intet andet sætte et kæmpe smil på folks læber. Samtidig er glæden ved at give en god gave lige så stor, som følelsen af selv at modtage en. 

Den helt romantiske valentinsgave kan være mange ting. Så længe I sammen kan nyde dagen, er det jo i virkeligheden det mest vigtige. Derfor kan du jo stadig godt finde den helt rigtige gave, som I begge kan nyde i fællesskab. Find-gaven.dk har et stort udvalg af romantiske gaver, som varierer mellem alt fra en romantisk middag med din partner, andre oplevelser, specifikke genstande til gavekort til næsten alle anledninger. På denne side kan du finde en helt masse valentinsdags idéer og finde den helt rigtige valentinsgave både til mænd og kvinder, som du kan give til din partner. Og samtidig får du et historisk perspektiv på de elskendes højtid, og hvorfor man fejrer denne dag.  

Hvad er Valentins Dag egentlig?

Valentinsdag er faktisk en forholdsvis ny højtid i den danske kultur, og har i de seneste år fået en rivende medvind. Den voksende popularitet og udvikling af denne dag er ikke til at spøge med. Men valentinsdag har gennemgået en moderne renovering, og er ikke altid blevet fejret i samme stil, som den bliver nu. Der er en del uenighed blandt forskere, i hvilken forbindelse man kan sætte denne højtid med. Nogle forskere mener, at den moderne udgave af valentinsdag kan sættes i forbindelse med den gamle romerske højtid Lupercalia, som også var en festival, der skulle hylde den romerske gud Lupercus. Denne helligdag blev opkaldt efter en romersk præst kaldet Valentin, deraf navnet. Valentinsdag var en vigtig højtid og var ment som en hyldest til de elskende, og vigtigst af alt var der en lang række ritualer. Disse ritualer skulle hylde og sikre frugtbarheden blandt de elskende, og var en yderst vigtig tradition i denne højtid. 

I moderne tid må Amerika siges at være det ultimative foregangsland, hvad angår valentinsdag. Her har højtiden haft sit indtog meget længere end i Danmark, hvor den først rigtig blev en dag man fejrede omkring 00’erne og frem. 

Den perfekte valentinsgave til ham 

Er du på udkig efter den helt perfekte valentinsgave til din udkårne? Skal han måske have flere valentinsgaver, fordi én gave bare ikke er nok til at vise, hvor meget du elsker ham? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden er der et stort udvalg af romantiske gaver og ideer, som du helt sikkert kan give og glæde din partner med. Men hvad skal det dog være? Det er det tilbagevendende spørgsmål, der aldrig synes at have det helt korrekte svar. Hvad skal man give manden, der har alt? Du har umiddelbart tre muligheder. Du kan enten gå med det, du gjorde sidste. For hvorfor ændre på noget som jo måske fungerede godt? 

Den anden mulighed kræver dog lidt mere af dig, fordi her skal du bruge din hukommelse. Det er her, du skal at huske på de små men måske mange hints, der har været i løbet af året. Har der været en antydning af et brændende ønske om en lækker middag i fællesskab med dig selv? Måske er der blevet nævnt noget med et ønske om et ophold, så I sammen kan koble lidt af fra hverdagen og bare nyde hinanden. Måske drømmer han om en oplevelse ud over det sædvanlige, der bare sparker benene væk under ham. 

Den tredje mulighed lyder på, at du giver ham noget, som han ikke havde forventet. Du kan give ham en kulinarisk gaveæske fra find-gaven.dk, så verdensmandens smagsløg også bliver tilfredsstillet. Der findes forskellige udgaver af denne, alt efter hvad din udkårne er til. Eksempelvis kan han smage et stykke af Italien med en gaveæske fra det italienske køkken. Denne gaveæske indeholder et varieret sortiment fra det italienske køkken, og han vil komme vidt omkring rent kulinarisk med denne lækre valentinsgave. En anden gaveæske er til den trøffel-entusiastiske mand, hvor kvaliteten bare skal være i højsædet. Gaveæsken indeholder lækre trøffel-specialiteter, som alle stammer fra en rundrejse i Italien. De er altså specielt håndplukket til trøffel-mandens behov og skarpe smagsløg.   

To der skåler i to glas rødvin på valentinsdag

 

 

Den perfekte valentinsgave til hende 

Er du på udkig efter den perfekte valentinsgave til hende, som du bare elsker højere end noget andet? Hvad skal hun dog have, så hun kan mærke, hvor meget hun betyder for dig? På find-gaven.dk kan du finde den helt perfekte og romantiske valentinsgave til hende. Hvad skal ligge på sengebordet klar til at blive åbnet, når hun vågner? Hun fortjener helt sikkert, at blive forkælet med en oplevelse. Måske skal hun have en romantisk middag sammen med dig, så I kan nyde hinandens selskab i ro og mag. Det kan også være, at hun skal have et romantisk ophold til en destination med wellnessfaciliteter. I den forbindelse kan du finde en masse gode gaver på find-gaven.dk, som egner sig godt til at skabe en wellness stemning. 

Eller vil du bare gerne sige tak til hende, for alt det hun er og gør for dig, så kunne et gavekort være en god idé. Et gavekort er en god idé, fordi på den måde har hun selv lidt indflydelse på, hvad gaven skal ende ud i. Det er dog dig, der i første omgang står for at vælge i mellem et væld af de muligheder, som et gavekort åbner op for. Med et gavekort kan du være helt sikker på, at din valentinsgave vil falde i god jord. På find-gaven.dk er det muligt at finde et gavekort til næsten alle anledninger, så hvis din udkårne eksempelvis er typen, der godt kan lide at gå på cafe, er dette en mulighed. 

Skal hun derimod have noget mere håndgribeligt som en specifik genstand, kan du også finde det på find-gaven.dk, hvor der er gaver for enhver smag. Det kunne eksempelvis være noget lækkert boliginteriør, som fuldender den boligindretnings entusiastiske kvindes behov. Hvad enten det er en plaid til sofaen, et hyggeligt duftlys, en plante eller en vase, skal det nok falde i god jord. For de fleste kvinder er vilde med nipsting, der kan være med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.