Spa og wellness

Spa og wellness

Overrask med et spa og wellness ophold i gave

Kender du en person, som fortjener en gave, der opfordrer til afslapning og velvære? Så kunne et spa og wellness ophold være en oplagt gaveidé. Vi kan alle komme ind i en periode, hvor vi har mange deadlines og en masse opgaver om ørerne, og derfor kan det være en dejlig mulighed for at slappe lidt af, hvis man får en spa og wellness gave af én man holder af - eller giver den i gave. Så hvis du leder efter en gave inden for wellness og spa, er du kommet til det helt rette sted.

Her på Find Gaven har vi samlet en oversigt over de bedste spa eller wellness gaveidéer. Det gælder alt lige fra spa og wellness Jylland, spa og wellness københavn til Esbjerg spa og wellness eller spa og wellness Sjælland. Vi har samlet de bedste spa-gaver her, så du blot skal vælge.

Spaophold for kæresteparret 

En gave som næsten enhver vil blive glad for er et spa og wellness ophold sammen med sin partner. Det er enormt romantisk at bruge en weekend på et lækkert resort med god mad, luksuriøse værelser og alle de spa og wellness muligheder, man kunne tænke sig. Desuden er det bare rart og godt for en at komme helt ned i gear i de behagelige omgivelser, hvor forskellige bade og behandlinger naturligvis også hjælper på det. Rundt omkring i Danmark er der rigtig mange muligheder for lækre spaophold, så det bør ikke være noget problem at finde et godt match, der passer til sine behov. Ellers kan man også tage et smut over Danmarks grænser eksempelvis til Sverige, hvor der også er mange lækre og flotte resorts, der tilbyder spa og wellness.  

 

Bliv smuk igen med en ansigtsbehandling

En anden ting, en travl hverdag med stress og jag kan gøre, er, at man glemmer at give sig tid til at gøre noget ud af sig selv. Derfor kan man hurtigt komme til at føle sig utilstrækkelig og langt mindre attraktiv, end man måske egentlig er vant til at føle sig. En omgang ansigtsbehandling kan naturligvis være en succes for begge køn, men oftest vil det nok være en bedre gave til en kvinde. Derfor kan man som mand overveje at overraske konen med en ansigtsbehandling, så hun kan få plejet huden og for alvor komme til at føle sig smuk igen.  

 

En god omgang massage eller kropsbehandling

Om man går rundt med konstante smerter eller ømhed i kroppen, eller om man bare trænger til at slappe helt af, kan en times massage virkelig gøre underværker. Med en omgang massage kan du nyde følelsen af at falde helt til ro samtidig med, at diverse små knuder og ømheder forsvinder. Man kan også bestille en specifik kropsbehandling, hvis man har særlige smerter eller steder på kroppen, der har brug for pleje. Så ved massørerne præcist hvordan, og hvad de skal trykke på, for at smerterne forsvinder. Som sagt behøves man dog ikke nødvendigvis at have nogle specifikke smerter for at kunne nyde en time på massagebriksen. 

Pedicure eller manicure

Igen er pedicure og manicure nok noget de fleste tiltænker, som en oplevelse kvinder bedst kan lide, men faktisk er det ofte mænd, der allermest har brug for det, da de ofte ikke har samme tendens som kvinder til at pleje sin hud løbende. Derfor er det noget, man sagtens kan gøre som par sammen, selvom der måske kan være behov for at skulle lokke lidt med manden for at ham med på idéen. Pedicure er pleje af fødder og negle på fødderne, mens manicure er pleje af hænder og neglene herpå. Man kan selv vurdere, hvad der mest er brug for, eller om man bare skal springe ud i begge dele. 

Få fiskene til at redde din hud 

Et sidste bud er måske ikke noget, som alle vil sætte lige meget pris på, hvorfor man nok lige skal kende personen rigtig godt, hvis der er tale om at give det som gave. Det drejer sig nemlig om fiskespa, hvor man placerer sine fødder i et bassin med flokkevis af helt små såkaldte Doktorfisk. Fiskene spiser de døde hudceller og frigiver samtidig et enzym, der holder huden blød og fri for dødt hud. Behandling af fødderne er blot den mest velkendte, men man kan også få både helkropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger, hvor man med en dykkermaske får lov at komme helt tæt på fiskene. Hvis man skal give et gavekort til sådan en oplevelse, skal man nok bare lige være sikker på, at personen ikke har en fobi for fisk.