Alternate Text

GAVEKURVE

GAVEKURVE2
Side 1 af 5

 

Gavekurve der skaber glæde

En gavekurv som gave kan bestå af mange ting. Der er ikke kun en slags gavekurv, da det smarte ved gavekurve er, at du selv kan sammensætte kurvens indhold, så den passer modtageren. På den måde kan du tilpasse den til ethvert behov, og den kan derfor passe til en masse forskellige anledninger. Er det mors dag, kan det være hun trænger til en lækker gavekurv med lækre produkter og blomster, eller måske har du fået nye naboer, som du gerne vil glæde med lidt sødt til ganen. Mulighederne er mange, og her er et par eksempler og idéer, så du kan sammensætte den helt rigtige gavekurv.

 

 

Gavekurve til forældre

I anledningen af mors- eller fars dag kan det være en fin anledning til at give en gavekurv. Hvis du er flyttet hjemmefra, kan du også nemt sende en gavekurv eller få andre til at lave og aflevere den. 

En gavekurv til mænd kan indeholde gode vine eller specialøl, ligesom chokolade eller andre søde sager også er et hit. Er han mere til en god whiskey eller rom, kan det også lægges i kurven, og måske endda med tilhørende glas. Er han ryger, kan du ligeledes lægge en æske cigarer i kurven, som også bare kan nydes ved lejlighed, såsom nytårsaften. Du kan også anvende gavekurven til at omslutte den egentlige gave, såsom et flot ur, et nyt slip eller en lækker pung.

Til din mor kan gavekurven naturligvis indeholder smukke og velduftende blomster. Den kan også bestå af lækre plejeprodukter, hårprodukter eller måske nyt make-up. Er din mor til et glas kold vin i sommervarmen, kan du også putte en lækker hvidvin eller rosé i kurven. Din mor kan måske også nyde en lækker frugtkurv eller en kurv med krydderurter. Gavekurven kan også bruges til at give et fint smykke eller en god parfume omkranset af smukke blomster eller søde lækkerier. 

 

 

En gavekurv med lilla blomster i

 

En gavekurv til kæresten

Kærestepar kan også give gavekurve med god samvittighed. Og netop fordi I kender hinanden særdeles godt, kan det blive en rigtig personlig gavekurv.

En gavekurv til ham kan bestå af en masse af hans favoritslik og søde sager kombineret med en 6-pack eller specialøl. Hvis han har en særlig hobby eller interesse, kan du også lægge ting relateret til det i kurven. Er han gamer, kan du lægge et computerspil, eller hvis han godt kan lide fodbold, kan han få en fodboldtrøje med hans holds logo. 

Gavekurv til hende kan indeholde et nyt smykke, hendes yndlingsparfume eller smukke blomster. Hvis hun godt kan lide at træne, kan du også tilføjet et træningsur eller nyt træningstøj til kurven sammen med noget lækkert frugt og proteinrige drikke. Er hun vild med at lave mad, kan hun få en “ready to cook” gavekurv med nyt køkkenudstyr omringet af friske grøntsager eller andre køkkeningredienser til hendes yndlingsret. 

 

En gavekurv med grøntsager i

Praktisk gavekurv til nybagte forældre

Hos nybagte forældre er der masser af ting at se til med den lille ny, og en gavekurv vil de helt sikkert sætte pris på, hvis du skal på barselsbesøg. Kurven kan både bestå af lækre og praktiske ting til baby, såsom bleer, vådservietter og et fint sæt tøj eller legetøj, men den kan også være målrettet forældrene. Forældrene kan få glæde af kaffe, nybagte boller eller måske mad til fryseren, som er nemt at tage op og varme. Det kan være med til at gøre deres hverdag lidt lettere, så de har mere overskud til baby.

Du kan også købe en kurv til baby, når den bliver lidt større. Gavekurven til barnet kan for eksempel bestå af nyt tøj, sjovt farverigt legetøj, måske endda med musik, eller måske pynt og nips til børneværelset. Barnet kan også få glæde af legetøj, som kan styrke dets motorik eller udvikle sanserne. 

 

Gavekurve til børn

De lidt større børn kan også have glæde af en gavekurv, selvom det oftest er legetøj, der hitter. Kurven kan indeholde smoothies, majschips eller måske en bamse. Du kan også lave temabestemte gavekurve, såsom en kurv med ting til sandkassen bestående af spande, forme og skovle, eller en gavekurv til badeværelset med håndklæde, badedyr og lækre cremer til barnets sarte hud. Er barnet særligt vild med film og serier, som Frost eller Paw Patrol kan du også sammensætte en fin kurv med ting og sager fra netop den franchise. 

 

 

Gavekurve til medarbejdere

Er du leder for en virksomhed, og står du og skal købe medarbejdergaver til eksempelvis jul eller et jubilæum, vil en gavekurv måske være passende. Køber du ind til jul, kan du med garanti få nogle gode rabatter ved at købe stort ind og derved kunne sammensætte en rigtig lækkert kurv til alle medarbejdere. Har en af dine medarbejdere eller kollegaer jubilæum eller fødselsdag, kan du også lave en lille kurv med både vin, chokolade og blomster, så der både er noget vådt, noget sødt og noget for øjet.

 En gavekurv med mange forskellige slags chokolader i

 

Nye naboer, vært- eller værtinde

Er du inviteret i byen hos god ven eller veninde kan du tage en lille symbolsk gavekurv med i stedet for en buket blomster. Kurven kan naturligvis stadig indeholde blomster, men den kan ligeså vel indeholde andre lækre sager til værten eller værtinden. Har du fået nye naboer, kan du også kigge forbi og byde naboen velkommen med en gavekurv. Den kan bestå af dit eget hjemmebag, blomster fra haven eller en god flaske vin.

Du kan altså sammensætte en gavekurv til en hvilken som helst person, og en hvilken som helst anledning. Kun fantasien og budgettet sætter grænser.