Fødselsdagsgaver

Brug gerne nedenstående filterfunktion og angiv hvem fødselaren er, så du bliver præsenteret for relevante gaveidéer. 

Er du blevet inviteret til fødselsdag, men har du svært ved at finde den helt rigtige gave til fødselaren? Vi har givet vores bud på hvad en god fødselsdagsgave kunne være.

Side 1 af 54

 Find den perfekte fødselsdagsgave til fødselaren

Kender du en person, som snart har fødselsdag? I Danmark har det været en tradition siden 1600-tallet, at vi fejrer dagen, hvorpå en person er født. Det er som oftest en festlig begivenhed, som fejres med balloner, kage, gæster, pynt, flag og ikke mindst gaver. Uanset alderen på fødselaren samles familie og venner om den festlige begivenhed for at hygge, synge sange, lege og fortælle historier. Som gæst sørger du for, at fødselaren får en skøn dag med masser af opmærksomhed. Det er oftest forventet, at gæsterne medbringer gaver til fødselaren. Det kan dog være utroligt svært at finde på gode gaveidéer – især hvis fødselaren ikke har en ønskeseddel. Hvis du er helt tom for idéer, så kan du hos Findgaven helt sikkert finde den perfekte fødselsdagsgave, som er garanteret at sprede glæde hos fødselaren.

 

Traditionen tro

Fødselsdage fejrer vi hvert år med familie og venner, lige fra vi er helt små. Det er en almindelig og populær tradition i Danmark, og her er der bred enighed om, hvordan en fødselsdag foregår. Der bages boller og lagkage, pyntes op med balloner og dannebrogsflag. De tætteste medlemmer af familien og vennegruppen inviteres til en hyggelig dag. Det er en tradition, som især mange børn ser frem til hvert eneste år, da det er en dag i festlighedernes tegn, hvor vi fejrer livet. Det er vigtigt at holde fast i traditioner som disse, da de samler familien om en glædelig begivenhed. Det er en pause fra hverdagen, hvor vi har lov til at spise god mad og skeje os ud. Ved at fejre hinandens fødselsdage, holder vi kontakten med vores netværk. Samtidig kan vi vise vores kærlighed til fødselaren ved at give dem gaver og gode oplevelser. På Find-gaven kan du nemt finde inspiration til gaver til både ham, hende, kæresten, veninden, barnet og alle andre.


Fødselsdagsgave til ham

Det er aldrig nemt at finde en god gave til manden, som har alt. Når vi giver gaver, viser vi, at vi sætter stor pris på fødselaren. Den perfekte gave afspejler ham som person, og de fritidsaktiviteter han kan lide. Problemet ved at finde fødselsdagsgaveidéer til mænd er, at de ofte selv går ud og køber det, som de står og mangler. Dermed lader det til, at de i forvejen har alt. Du kan dog sagtens finde den helt rigtige gave til ham, hvis bare du er kreativ eller lader Findgaven være kreativ for dig. Her kan du finde gode og sjove fødselsdagsgaver til mændene i dit liv. Vis ham, at du sætter pris på ham ved at give ham en god oplevelse. På Findgaven kan du tage en test, hvor du indtaster prisniveau, anledning og modtager. Herefter finder vi på idéer til fødselsdagsgaver.

Leder du efter en fødselsdagsgave til din far? Fædre sætter pris på, når deres børn finder dem en betænksom gave. Især hvis du inkorporerer hans fritidsaktiviteter i gaven, vil han helt klart få en god fødselsdag. Gode idéer til din fars fødselsdagsgave kan være alt fra vin, værktøj, tilbehør til bilen, gavekurv med chokolade eller oplevelser som ølsmagning, tur i racerbil og lignende. Vi har desværre ikke vores forældre for evigt, så tilbring deres fødselsdag med dem og få uforglemmelige oplevelser sammen. Minderne fra fødselsdagene vil du med tiden blive meget glad for

 

Fødselsdagsgave til hende

Hos Findgaven kan du selvfølgelig også finde fødselsdagsgaver til kvinderne i dit liv. Det er vigtigt at fejre limen, som holder fast på os alle, og det viser sig tit at være mor. Har din mor fødselsdag, fortjener hun helt sikkert en god gave fra sine børn. Hvis du er træt af at komme med blomster og chokolade hver gang, så tag testen på Findgaven.dk med mor som modtager. Mødre er heldigvis taknemmelige, og vil blive glade for de fleste ting. Selv da du var lille, hængte hun da ikke stolt dine tvivlsomme tegninger op på køleskabet? Jo, mor fortjener helt klart en god fødselsdagsgave, som hun stolt kan vise frem til sine venner og kollegaer. Din mor har givet dig livet, og det er kun passende at forsøge at give hende noget tilbage. Fejr din stærke og seje mor med gaver, som er brugbare og spreder glæde. Er der noget bedre end at se sin mor smile? Sæt et smil på hendes læber med den perfekte fødselsdagsgave, som hun fortjener.
Hos Findgaven kan du finde super gode gaver som vaser, pyntefigurer, tøj, køkkengrej, ting til boligen, hudplejeprodukter eller oplevelser som massage, tur i luftballon, vinsmagning, brunch osv. Vis din mor, at du elsker hende med en personlig og betænksom fødselsdagsgave. Det er en god idé at forkæle sin mor, da hun nok ikke er så god til at forkæle sig selv i hverdagen. Med så mange gode idéer at vælge mellem, er du garanteret at finde hende den perfekte gave, så hun kan få en god og uforglemmelig fødselsdag.

Fødselsdagsgave til kæresten

Det er noget helt specielt at fejre din kærestes fødselsdag, da du her kan vise din store kærlighed gennem fest, pynt og gaver. Udover at give kæresten kanel når de fylder 25 år, kan du hos Findgaven finde en perfekt og romantisk fødselsdagsgave, som de vil elske at pakke op. Hvis I bor sammen, kan det være en god idé med en gave til boligen, som I begge kan få glæde af. Du kan også snyde dig med i gaven ved at give en oplevelsesgave til kæresten for to personer. Det kunne for eksempel være en romantisk middag, spaophold, virtuel reality eller en rejse. Oplevelser er gode som gaver, da ingen kan få for mange oplevelser. Desuden vil I skabe minder sammen, som I altid vil kunne kigge tilbage på.

Til den kvindelige kæreste kan anbefales gaver som smykker, tøj, pynteting, boligtilbehør, makeup, parfume, hudplejeprodukter og sko. Til manden i dit liv kan anbefales gaver som cologne, plejeprodukter til skæg, tilbehør til bil eller cykel, gamingudstyr, tøj, værktøj og billetter til sportsbegivenheder. Ved begge kommer det selvfølgelig an på, hvordan deres personlighed og stil er, hvilket du nok ved bedre end nogen anden.

Bare du lægger kærlighed og omsorg i gaven, vil din kæreste med garanti elske den, og den vil bringe jer tættere sammen som par. Udover gaven kan du altid selv supplere med kærlighed derhjemme ved at give din kæreste massage eller overraske med et hjemmelavet måltid og stearinlys.

Fødselsdagsgave til din veninde

Det er ikke alle, som giver deres veninder gaver på mærkedage, men det er faktisk en oplagt mulighed for at vise hende, at du sætter pris på jeres venskab. Gode venskaber hænger ikke på træerne, og det er derfor vigtigt at pleje dem regelmæssigt. Har du haft en god veninde helt fra barndommen af, har du en person, der kender dig bedre end nogen anden. Det er guld værd at have en god veninde både gennem de gode og hårde perioder i livet. Når du ikke føler, at du kan tale med din familie om kærestesorger, studieproblemer eller dødsfald, vil din veninde altid sidde klar til at lytte. I har gået gennem ild og vand sammen og har derfor et helt specielt og stærkt bånd til hinanden.

Af disse grunde fortjener din veninde en god fødselsdagsgave på hendes fødselsdag. Vis hende jeres fantastiske venskab gennem venindesmykker, en personlig collage af jeres eventyr sammen, en hyggelig oplevelsesgave som cafébesøg og shoppetur eller en tur i et af Danmarks sommerlande eller tivolier. Tilbring dagen sammen med hende, planlæg hyggelige oplevelser og lav god mad sammen. Det gode ved at have en tæt veninde er, at uanset hvad I ender med at lave sammen, bliver det garanteret super hyggeligt og afslappet.

Fødselsdagsgave til barnet

Børnene er nok dem, der ser allermest frem til fødselsdage. De er endnu ikke ramt af frygten for at ældes, men vil i stedet fejre livet år efter år. Det kunne vi alle sammen godt lære noget af. Børn er heldigvis også gode til at skrive ønskesedler, hvilket gør gæsternes job en del nemmere. Dog er det ikke altid, at man lige har mulighed for at købe dem en pony eller et slot. Hos Findgaven kan du nemt og hurtigt finde gode gaveidéer til de mindste, så du bliver den mest populære gæst til fødselsdagen. Til en dreng kan du finde gaver som superheltekostumer, skateboard, boksehandsker, legoklodser, legepistoler osv. Til pigerne frister det måske med prinsessekjoler, løbehjul, talende dukker, bamser og lignende.

Hvordan er barnet som person? Hvilke interesser har de? Brug den viden du har om børnene til at finde den perfekte fødselsdagsgave. Jo mere gaven falder i deres smag, jo længere vil de lege med den og have glæde af den. For at skåne forældrene og resten af selskabet til fødselsdagen, kan det være, at du skal undgå at købe legetøj, der larmer og siger lyde. Udover gaven i sig selv, kan du også tilbyde at hjælpe med at pynte op, bage boller og lave lagkage. Fødselsdagsbarnet vil sætte stor pris på, at der er pyntet op med balloner og konfetti i deres ære.