Om os

Find-gaven eksisterer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette gave, uanset om du er på udkig efter en gave til din mor, bedsteforældre, veninde, kæreste, m.m. 

Vi er til for at hjælpe og skabe inspiration

Det kan være svært, at finde den rette gave. Man kan være ude i dårlig tid, eller også har man ingen ønskeseddel at gå ud fra. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når man ikke kan finde en gave og man er helt tom for idéer. Find-gaven har derfor et bredt udvalg af gaver fra større og mindre brands, så der altid er et stort udvalg af gaveinspiration til dig, der leder efter den perfekte gave til din modtager. 

Find-gaven er opbygget op således, at du kan vælge anledning, modtager, alder og pris. Det er på den måde mere overskueligt for dig, at finde den rette gave til den rette modtager. Ved at vise et bredt udvalg af gaver, der passer til enhver anledning, bestræber vi os på, at gøre gavekøbet så nemt, overskueligt og inspirerende for dig som mulig.  

Teamet bag 

Find-gaven er drevet og ejet af Admill. Admill er en ung og hastigt voksende online iværksættervirksomhed. Vi har beliggenhed i Aarhus centrum, og råder over 10 forskellige sammenligningssites. Mange af vores sites er blandt de mest besøgte i Danmark. 

Et udkast af vores sider er: 

Kunne du tænke dig at læse mere om Admill, kan du gøre det her: Admill 

Kontakt:

Admill ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
Tlf.: 44 11 07 43
CVR: 39423367