Indflyttergaver

Du kan med fordel bruge nedenstående filterfunktion, hvor du kan vælge hvem modtageren er og eventuelt et budget, så du kun bliver præsenteret for de mest relevante gaveidéer.  

Er du blevet inviteret til indflytterfest, men ved du ikke hvad du skal give i indflyttergave? Vi ved, at det kan være svært at finde på en god gave, så vi har derfor gjort det nemt og samlet forskellige gaveidéer, som man kan give i indflytterfest. 

Side 1 af 30

 

Find inspiration til gode indflyttergaver

Hvert år når tiden nærmer sig august måned, er der stor efterspørgsel på lejligheder. Særligt i de store studiebyer København, Aarhus, Aalborg og Odense er der rift om lejlighederne, da man står til at begynde på nyt studie. Du kender måske nogen, der har været heldige og fået en lækker ny lejlighed, som de netop er flyttet ind i, og så er det oftest kutyme at afholde en indflytterfest. Er du så heldig at blive inviteret til indflytterfest, bør du som gæst medbringe en lille housewarming gave til anledningen. Hvis du blot skal besøge nogen, som lige er flyttet i noget nyt, er det også en god idé at medbringe en lille ting. Mangler du inspiration til indflytningsgaven, kan du her finde idéer og forslag til gaver i forskellige prisklasser til det nye hus eller den nye lejlighed.

 

Indflyttergaver til ham

Er din gode kammerat flyttet i ny lejlighed eller hus, kan du medbringe en symbolsk gavekurv med gode sager, såsom øl, vin eller chokolade eller en gavekurv med et mere praktisk formål. Denne kan eksempelvis bestå af toiletpapir, opvaskesvampe, karklude og tandpasta. Du kan også give ham en nøglering, så han nemmere kan holde styr på alle de nye nøgler til huset, depotet eller måske garagen. 

Mange mænd kan også rigtig godt lide sjove gadgets, så det er også oplagt, at kigge efter små finurlige gaver, som kan gøre hverdagen i det nye hjem nemmere. Det kan for eksempel være en keyfinder til de glemte nøgler eller el-pærer med en remote til at styre lyset fra sengen, så man ikke behøver rejse sig, når først man har lagt sig.

En nøglering som kan gives i indflyttergave

 

Indflytningsgave til hende

Blomster, chokolade eller vin er altide gode indflyttergaver til kvinder. Ligeledes vil kvinder altid sætte pris på en flot vase til huset eller små nipsting, som kan pynte i det nye hjem. Du kan også lave en lækker gavekurv med lækre snacks og noget at drikke til en aften hjemme på sofaen. 

Grønne planter i flotte krukker eller krydderurter, som både pynter og kan anvendes til madlavningen, kan også være gode housewarming gaver til hende. Du kan også give hende køkkenudstyr eller bageartikler, som du ved, hun står og mangler.

 

 En mikroovn som man kan give i indflyttergave til indflytterfest

Indflyttergave til parret

Når to personer, som tidligere boede hver for sig flytter sammen, skal man pludselig vænne sig til, at service og stel hurtigere bliver opbrugt, da man nu er to om at dele. Derfor kan du købe ekstra af det, så de slipper for at vaske nær så ofte. Som nyindflyttet par skal man også til at lave mad i større portioner, hvilket kan betyde, at det vil være nyttigt, eller måske ligefrem nødvendigt, med større gryder og skåle, så madlavningen bliver let som en leg. 

Hvis parret holder en hyggeaften hjemme på sofaen med stearinlys og en god film, er det selvfølgelig også obligatorisk med popcorn. Til at lave popcornene kan de bruge deres nye mikroovn, som de netop har fået i housewarming gave fra dig.

Er der tale om et heteroseksuelt par, kan du også give dem “hans og hendes”-produkter, imens du til par af samme køn kan købe “hans og hans” eller “hendes og hendes”. Det kan for eksempel være sengetøj, kopper, håndklæder eller måske puder.

 

Indflytningsgaver til køkkenet

Overvejer du at give køkkengrej i indflyttergave, er der masser af muligheder. Du kan for eksempel købe nogle tallerkener, kopper eller fade fra det stel, som modtageren samler på. Der findes også utrolig mange forskellige former for køkkenudstyr, som kan gives i indflyttergave. De findes tilmed i mange forskellige prisklasser, alt fra en brødrister eller en vandkaraffel til mere avancerede og dyrere køkkenudstyr, såsom en sous vide eller røremaskine.

Kan personen eller personerne godt lide at bage, kan du også købe diverse bageartikler, så de kan være den næste mesterbager. Måske mangler de en chokoladeform, en kagespartel eller måske et elegant kagefad til at anbringe den nybagte kage på. Man kan også give en kurv med ingredienser og drikkevarer, som de kan bruge i køkkenet. Til slut hører der altid krydderier og måske endda krydderurter til i køkkenet, og de kan da lige så vel komme fra dig.

 

 

Indflytningsgave til soveværelset

Man tilbringer mange timer af ens liv i soveværelset. Det kan være betryggende at vide, at når man skal finde ro for natten, venter der en redt seng med behageligt sengetøj i afdæmpede farver og bløde materialer, der inviterer til en god nats søvn. Derfor kan et nyt sæt sengetøj lige være gaven, der sætter prikken over i’et, når man flyttet i noget nyt. Har husets eller lejlighedens nye ejere svært ved at stå op om morgenen, kan du købe et vækkeur i indflyttergave, og derved hjælpe med, at personen når sine daglige gøremål og ikke sover over sig.

 En stor seng med hvidt sengetøj på samt et tæppe på tværs

 

Indflytningsgave til badeværelse

Badeværelset er et rum man ej må forglemme. Måske kan du give nogle bløde håndklæder, som ikke er ru og ubehagelige at tørre sig med efter et varmt bad. Hvis ikke der er et tørrerum i bygningen, kan du også købe et tørrestativ med dertilhørende klemmer, så det nyvaskede tøj ikke skal hænge rundt omkring i lejligheden over stole eller på en snor, der strækker sig i hele rummet. En anden praktisk, dog ikke så charmerende gave er en svupper. Den er ikke køn at se på, den har ikke et særligt lækkert formål, men hvis først toilettet er stoppet, er den uundværlig. Du kan give en svupper med et glimt i øjet som indflyttergave.

 

 En grøn plante med en lyserød baggrund, som kan gives i gave til indflytterfest

 

Indflyttergaver til stuen

I stuen bør man ikke gå ned på planter og andre nipsting, som pynter. Du kan derfor tage en tur i det nærmeste plantecenter og købe en flot pilea eller måske en kødædende plante, hvis de mere er til den type plante. Man kan også købe dekorative pyntepuder, der kan bringe liv til en kedelig sofa, og dermed gøre sofaen mere attraktiv at tage plads i for sine gæster. Puder i diverse farver og mønstre har også den egenskab at kunne bringe bestemte farver ind i stuen, og samtidig have en mangfoldighed af fysiske egenskaber. Blomster er også altid en vinder, når det gælder indflytningsgaver til stuen. Med blomster henter man både farver og dufte fra naturen ind i ens hjem, så det fremstår friskt. Blomsterne skal selvfølgelig have noget at stå i, så derfor er en stilfuld vase, der komplimenterer blomsterne kun en praktisk genistreg at supplere med. 

Mange vægge i huse og lejligheder er kedeligt hvide, men hvis man ikke tør friske dem lidt op med en klat maling, kan man dekorere dem med billeder. Det giver mange muligheder i forhold til farver, figurer, rammernes materiale, og hvordan de skal arrangeres på væggen. Hvis man bliver træt af billederne, kan man altid flytte rundt på dem eller skifte dem ud, og du kan derfor med ro i sindet købe et billede eller to i gave. Stuegulvet kan blive beklædt med et gulvtæppe, som ikke blot pynter, men det gør det også behageligt for fødderne. Ligesom med billederne findes gulvtæpper i mange forskellige farver og faconer, så du kan finde netop det tæppe, som du synes passer bedst som den perfekte indflyttergave. 

 

Indflytningsgave til haven

Kender du nogen, der lige er flyttet i rækkehus eller egen villa med have, kan du også give dem haveudstyr eller værktøj i indflyttergave, som de med tiden vil få rigtig stor glæde, når hus og have skal vedligeholdes. Du kan også købe nogle flotte blomster eller planter, som passer ind i haven, eller måske et æble- eller pæretræ, som kan give friske frugter hvert år. Kan de godt lide at grille, kan du også købe grilltilbehør i indflytningsgave med en venlig opfordring til, at de skal invitere til grillaften, så du også selv kan få lidt gavn af gaven. Til slut vil et gavekort til havehjælp altid falde i god jord, særligt hvis man er flyttet fra lejlighed til stort hus med have og lige skal vænne sig til arbejdsbyrden i at passe en have.