Har din veninde, bror eller søster lige fået en baby? Det kan være svært at finde en god gave til en baby, selvom forældre ofte ved hvad de vil have. Vil du gerne give noget specielt, som forældrene måske ikke selv har tænkt over, at de manglede? Vi har gjort det nemt for dig og samlet forskellige bud på, hvad en god gave til en baby kan være. 

Brug nedenstående filter funktion og vælg om skal være til en dreng eller en pige, så du kun bliver præsenteret for relevante gaveidéer. 

Nedenstående gaver er gaveidéer til børn fra 0-2 år. Leder du efter en gave til ældre børn, så tjek siderne til dreng eller til pige


Mest populære gaver til baby

Tænk hvis jeg sad på månen plakat

Tænk hvis jeg sad på månen plakat

79,00 kr.
Kanin Børneplakat - Mrs Rabitti

Kanin Børneplakat - Mrs Rabitti

79,00 kr.
Hårbørste, Meraki Mini, Ahornstræ

Hårbørste, Meraki Mini, Ahornstræ

68,00 kr.
Venner er som balloner

Venner er som balloner

239,00 kr.
Rådyr Børneplakat - Mrs Bambini

Rådyr Børneplakat - Mrs Bambini

79,00 kr.
Lille lise vuggevise citat plakat

Lille lise vuggevise citat plakat

399,00 kr.
Bloomingville Mini Tøjdyr Plush Bunny, Rosa, Polyester

Bloomingville Mini Tøjdyr Plush Bunny, Rosa, Polyester

129,00 kr.
Bloomingville Mini Tøjdyr Plush Bunny, Blå, Polyester

Bloomingville Mini Tøjdyr Plush Bunny, Blå, Polyester

129,00 kr.
Elefanter plakat - Better with You

Elefanter plakat - Better with You

399,00 kr.
Elefantens Vuggevise plakat

Elefantens Vuggevise plakat

319,00 kr.Side 1 af 9


 

Babygaver til barnets første år

Som kommende forældre er der masser af ting at se til, og en lang liste med ting, der skal nås, inden storken kommer. At få børn er en glædelig, men dyr tid, og det kan derfor være en god idé ikke at købe for meget, inden barnet er kommet. Køb det vigtigste til den første tid og gem resten, som gaveønsker. Du skal nok få rigeligt med gaver, og man har ofte fået det hele, når både babyshower, barselsbesøg og dåb eller navngivning er overstået.

 

 

Babyshower og før-fødselsgaver 

Er du inviteret til babyshower hos en veninde, eller skal du blot besøge en kommende forælder, er det god stil at medbringe en lille gave. De mest oplagte gaver til baby er tøj og legetøj, men også de lidt mere praktiske gaver kan skabe stor glæde. En gavekurv med bleer, vådservietter og sutter kan måske virke lidt kedelig, men når først baby er kommet, vil de nybagte forældre sætte stor pris på den. Det er også en smart gave til babyer, hvis køn man endnu ikke kender. En anden praktisk og lidt utraditionel gave er gavekort til praktisk hjælp, når baby er kommet eller mad til fryseren. Efter blot få søvnløse nætter vil et sådan gavekort være guld værd i en tid, hvor alt handler om den lille ny.

 Små blå kager som er lavet til babyshower

 

Gaver til nyfødte 

Når barnet er kommet, og du skal besøge de nybagte forældre, vil lidt sødt til ganen være en god lille ekstra ting. Du kan for eksempel lave en lille kurv med lækkerier til forældrene, som et supplement til gaven til baby. Nyfødte har ikke brug for særlig meget i den første tid, så derfor vil det være en god idé at tænke lidt frem i tiden, og finde noget, som barnet vil få glæde af, når det bliver lidt større. Det kan både være tøj og legetøj, men også bøger eller ting til børneværelset.

 

 En hvid babyseng med en bamse i, som står op af en blå væg

 

Gaveidéer til dåb og navngivning

Dåb og navngivning er en oplagt mulighed for de lidt mere personlige gaver. Det kan være en plakat med detaljer omkring barnet og dets fødsel, en personlig bog, et indgraveret flag eller andre fine gaver med navn på. Du kan også købe gaver, som understøtter barnets motorik eller stimulerer dets sanser. Man kan også slå sig sammen og give nogle af de lidt mere dyrere baby ønsker, såsom klapvogn, cykelvogn og tremmeseng, eller man kan give et økonomisk bidrag til barnets børneopsparing.

Selvom det er fristende at købe de søde små gaver til nyfødte, kan det være en god idé at købe en babygave, som barnet kan få gavn af lidt senere i livet, da barnets første år går hurtigt, og man knap nok kan nå at tage alle gaverne i brug.