Oplevelser i og på vandet

Har du svært ved at finde den helt rigtige gave til personen, der har alt? Så er en oplevelsesgave oplagt! 

Vi har her samlet en masse forskellige oplevelser i og på vandet, så du kan finde den helt rigtige oplevelse til den, du holder af.

Side 1 af 2

Find gode idéer til oplevelser i og på vandet

Synes du, at det er på tide at tænke en smule ud af boksen, når det kommer til gaveidéer og gaveindkøb? Står du og skal købe gave til en person, som elsker action, mindeværdige oplevelser eller lignende? I Danmark er der en masse fede aktiviteter, som du kan vælge at give i gave til en af dine kære. En af disse kunne være et gavekort til en aktivitet, som foregår i eller på vandet. I denne artikel kan du finde gode idéer til, hvad der er muligt, når det kommer til oplevelser, der indeholder noget med vand. Du vil både kunne læse om gaveidéer til de actionfyldte- men også de mere forsigtige eller kulturinteresserede typer. 

Prøvedyk i det danske hav

Har du en ven eller et familiemedlem, som du tænker kunne finde det sjovt at prøve kræfter med at dykke med iltflaske? I så fald er der gode muligheder for at købe sådan en oplevelse i den nærmeste fremtid. Du kan både vælge at købe prøvedyk til en svømmehal, eller hvis din ven eller dit familiemedlem er frisk på det, kan du også vælge at give et prøvedyk, som finder sted i det danske hav. 

Forskellen på at dykke i svømmehallen og i havet er, at der ligger en større udfordring i at dykke i havet, da der i disse tilfælde vil være koldere vand, eventuelt strøm med mere. Der er dog mange der dykker, fordi de ønsker at opleve undervandslivet, hvilket der ikke er mulighed for, hvis man dykker i en svømmehal. Derfor får man en større helhedsoplevelse, hvis man vælger at dykke i det fri. Du kan eventuelt vælge at give et gavekort til et prøvedyk, hvorefter personen selv kan vælge, om han eller hun ønsker at dykke i svømmehallen eller i havet. 

 

Flyboard til den vilde person

En nyere og populær aktivitet er at prøve et flyboard. Et flyboard giver dig mulighed for at udnytte havet til at flyve. Flyboardet er for friske kvinder eller mænd, som ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Flyboardet giver mulighed for at flyve hen over vandet, mens adrenalinen pumper derudaf. Et flyboard bruger vandet til at pumpe dig op i luften, mens du står på et board. Denne aktivitet vil kunne opleves i mange af de danske storbyer, hvor der er et stort hav tilgængeligt. 

 

Flydende spa til personen som har brug for at koble af

Et flydende spa er en anderledes og fed måde at koble af på. Et flydende spa går ud på, at du sammen med gode venner eller familiemedlemmer kan leje et opvarmet spa, der driver rundt i det åbne hav.

Denne aktivitet kan både foregå i de koldere måneder eller om sommeren, idet I ikke vil blive påvirket af den temperatur, som havet har. I vil derimod kunne vide jer sikre på, at I kommer til at sidde i et lækkert opvarmet spa, mens I nyder et glas champagne eller lignende. 

Det flydende spa er monteret med en motor, som gør, at spabadet kan tage jer med på en rundtur omkring en havn eller lignende, mens I kobler af og glemmer hverdagens trængsler. Der er tale om en særdeles eksklusiv og mindeværdig oplevelse! 

Kanalrundfart i en storby

Der er mange forskellige steder i Danmark, hvor det er muligt at tage på kanalrundfart. I København er det yderst populært, især blandt turister, at tage på kanalrundfart ved Nyhavn. Her bliver gæsterne taget med rundt omkring forskellige attraktioner.

Indimellem er det også muligt at komme på kanalrundfart ved Aarhus Havn. Aarhus er kendt for at værne om kulturelle aktiviteter og begivenheder, og her vil det sandsynligvis være muligt at udnytte en sådan begivenhed til at tage på kanalrundfart.

Kanalrundfart er en populær aktivitet for den kulturelle person, som ønsker at få et indblik i specifik by. På samme tid er det en god og hyggelig måde at koble af med gode venner eller familiemedlemmer i en weekend eller feriedag.