Guldbryllupsgaver

 Er du blevet inviteret til guldbryllup, men har svært ved at finde den rigtige gave? 

Det kan være svært, at finde en gave til et par der har været sammen i så mange år, da de efterhånden har samlet mange ting. Nedenstående gaveidéer er vores bedste bud på gaver, som guldbryllupsparret måske ikke vidste de manglede. 

Side 1 af 24

 Guldbryllupsgave - efter 50 år sammen, hvad skal man så give? 

Hvad skal man give til parret, der har været sammen i 50 år? Det er ikke altid nemt at finde på en gave til guldbrudepar, og da slet ikke hvis parret i forvejen har alt. Hvis du er i tvivl, så læs med her og få inspiration til gaveidéer til guldbryllupsparret. 

I dagens Danmark er det efterhånden en sjældenhed at støde på par, der har været gift i 50 år og i den anledning kan fejre guldbryllup. Det er derfor en kæmpe bedrift og skal helt sikkert fejres i stor stil, hvis det er tilfældet. Men hvad skal man give til et par, der har været sammen så længe? Med fare for at fornærme nogen, så må man antage, at parret med al sandsynlighed er ved at være godt oppe i årene. Og det gør det jo ikke ligefrem nemmere af den grund. De må altså efterhånden have opbygget sig en vis form for materiel kapital gennem årene. Og det ville bare være så ærgerligt, hvis du kom til at give dem en vase, som parret i forvejen har tre stående af. Det skal helst være noget, der passer til parrets smag og ønsker, men også være noget helt unikt, som de måske ikke selv havde tænkt på.   

Gaveidéer til guldbryllup 

Spørgsmålet er, om parret skal have en gave i fællesskab, eller om du ønsker at forkæle dem med en gave hver især. Hvis det første er tilfældet, kan du være helt sikker på, at din gave til guldbryllupsparret falder i rigtig god jord, hvis du giver dem et gavekort. At give et gavekort har rigtig mange fordele, fordi både du og modtagerne selv kan have indflydelse på gavens slutresultat. Et gavekort åbner op for et hav af muligheder og skaber en helt unik oplevelse for parret. Og oplevelser kan man aldrig få nok af, så derfor er det en hel unik gave. Gavekortet er generelt bare en god måde at lykønske andre, idet du er med til skabe et værdifuldt minde for dem. Hvad kunne være bedre end det? Siden her byder på mange spændende variationer af gavekort til næsten alle anledninger. Det er derfor bare op til dig at vælge et, der passer til parret. Det kunne for eksempel være et gavekort til et cafébesøg, hvor parret selv kan vælge, hvilken café de vil spise på ud af en række udvalgte caféer. På den måde har de også selv lidt medbestemmelse i, hvilken type af mad der skal spise på det pågældende cafébesøg. 

En blå æske med et gavekort i til guldbryllup

Personlige gaver

Et andet bud på en god guldbryllupsgave kunne være en mere personlig gave, hvor du sætter dit eget præg på gaven. Her skal du tænke lidt ud af boksen og være lidt kreativ. Du kan genskabe et eller flere dejlige minder, som du har haft sammen med parret. Det kunne du gøre ved at kigge i fotoalbummet og bruge de gode billeder I har sammen til en collage. Hvis guldbryllupsparret holder en fest for at fejre deres mangeårige kærlighed sammen med familie og venner, kunne du tage et hvidt lærred med til festen. I den forbindelse ville alle gæster blive en del af gaven ved at tegne og skrive en lille hilsen til parret. Sammen har I skabt endnu et hyggeligt lille minde, og parret vil med glæde huske tilbage på alle de gæster, som deltog i de festlige begivenheder. 

Hvis de derimod skal forkæles med en gave hver især, er det vigtigt at huske, at selvom de har holdt sammen i så mange år, sagtens kan have vidt forskellige ønsker og smag. Det kan være, at den ene holder rigtig meget af en god øl, og så skal han eller hun, da have et gavekort til ølsmagning. Måske holder den ene rigtigt meget af at strikke, og så skal han eller hun da have en tur til Fanøs strikkefestival. Vigtigst af alt er, at du tager parrets interesser i betragtning, når du vælger en gave til dem. Så kan det kun gå godt.  

Til sidst skal du bare huske på, at en personlig og hjemmelavet gave har mindst lige så meget værdi som en nyindkøbt gave. Og parret vil med garanti helt sikkert sætte lige så stor pris din gave, hvis du har været kreativ og lavet den selv. Det betyder bare, at du har tænkt og brugt tid på at skabe en unik og mindeværdig oplevelse netop kun til ære for dem.