Kobberbryllup gave

 Er du blevet inviteret til kobberbryllup, men ved du ikke hvad du skal give i gave? 

Nedenfor har vi samlet forskellige gaver, som er perfekte som kobberbryllupsgave til parret der måske har alt. 
Side 1 af 5

 Gaveidéer til den perfekte kobberbrylluppet

Skal du i den kommende tid til et kobberbryllup, og står du derfor og tænker: “Hvad giver man i gave til kobberbryllup?” Så frygt ej. Her på find-gaven.dk er vi klar til at hjælpe dig. Det kan nemlig være virkelig udfordrende at komme på, hvad der lige er den perfekte gave til kobberbrylluppet. Står du og mangler idéer til den ideelle gave til parret, så har vi her nogle forslag til, hvad det kunne være. Idéerne spænder bredt fra alt fra oplevelsesgaver til materielle goder, så du kan få idéer og dermed finde lige netop dét, som du anser som den perfekte gave til kobberbrylluppet. Uanset hvad du ender med at finde, så må essensen i den gave, som du synes er den bedste til at fejre deres kobberbryllup være, at det er noget, der bringer parret glæde. Og så handler dagen jo ellers bare om at fejre de 12,5 års ægteskab igennem de fantastiske gaver, billeder, snak om minder og en sjov fest!

Så for at du kan være med til at gøre denne fest til en uforglemmelig dag og aften for parret, har vi altså samlet en række gaveidéer til kobberbrylluppet, og idéer spænder bredt, så der er noget for enhver smag og i forskellige prisklasser. Så ligemeget om du er på udkig efter en romantisk gave, lidt sjovere gave eller en lidt anderledes gave, og ligemeget om det er til din mor og far eller et vennepar, så se med her, hvor vi garanterer at du vil finde inspiration til at finde en god gave i kobberbryllupsgave!

 

Giv parret én på opleveren

Det er altid en god idé med en oplevelsesgave, fordi der er noget for enhver smag, og selvfølgelig skal der også nok være noget, som parret, du skal til kobberbryllup ved, vil elske at lave sammen. Når du giver en oplevelsesgave, kan du enten give en gave, som er for både parret og dig selv og din eventuelle partner eller søskende, hvis det er dine forældre, der holder kobberbryllup. På den måde vil I skabe nye minder sammen, som vil blive knyttet til den kærlighedsfest, som det jo er, når to mennesker fejrer kobberbryllup sammen. 

 

 Liste over gaveidéer til gode og mindeværdige oplevelser:

  • Wellness: Vil du gerne give kobberbryllupsparret lidt ekstra forkælelse og en romantisk dag og aften, så er wellness altid et hit. Her er der igen mange muligheder, alt efter hvad økonomien er sat til. Det kan således være alt fra en times parmassage til et helt wellness- og spaophold, hvor parret rigtig kan nyde hinanden og blive forkælet med massage, lækker middag og god vin. Lige meget hvad, vil en sådan gave helt sikkert give glæde og velvære hos parret.

  • Naturoplevelser: Hælder du lidt mere til at give parret en sjov og lidt anderledes gave, så findes der også utallige naturoplevelser, som kan bringe parret ud i nye og sjove situationer, hvor de får sved på panden. Det kan for eksempel være Bridgewalking, hvor man skal op og gå ovenpå den gamle Lillebæltsbro. Det vil nok være en spændende og måske nervepirrende udfordring for de fleste, og så er det jo fedt, at de oplever at klare sig igennem den udfordring sammen.

  • Kulturoplevelser: Når det kommer til kulturelle oplevelser, er der mange! Har parret en interesse for kunst, så kan du give dem en dag på en hvilket som helst kunstudstilling og eventuelt med en tilhørende middag også. Det kan også være flybilletter til en europæisk hovedstad, som parret kan opleve over en forlænget weekend. Mulighederne er mange, og med en sådan gave vil parret få en masse kvalitetstid sammen og nye spændende mindeværdige oplevelser sammen.

  • Uden mad og drikke duer helten ikke: en oplagt gaveidé, som er værd at overveje er også en mad- og/eller drikkeoplevelse. Her finder der også utallige muligheder og fleksibilitet, så du kan finde lige dét, der passer til dem og din egen pengepung. Det kan for eksempel være vin-, øl-, gin- eller whiskysmagning, alt efter hvad de interesserer sig for. Det kan være brunch for to på deres yndlingsrestaurant, eller det kan være en vaske ægte gourmet-oplevelse på en af de mange gourmetrestauranter i Danmark. Med en sådan gave vil parret i hvert fald få en oplevelse, de sent vil glemme.

Har du stadig svært ved at finde ud af, hvilken opgave der lige er den perfekte oplevelsesgave til kobberbrylluppet, så kan du også give et oplevelsesgavekort. Du kan for eksempel selv lave et dekorativt kort, hvor du klipper og klistrer forskellige billeder på af parret gennem tiden, og så beskriver i kortet, at de vedlagte penge er til en oplevelse for de to, som de selv skal finde. Man kan også finde forskellige hjemmesider, som kan lave et dekorativt oplevelsesgavekort for dig, hvis du ikke selv er en kreativ sjæl. På den måde er du sikker på, at kobberbryllupsparret finder noget, som de med garanti bliver glade for. 

 

Giv noget til boligen, som hver dag skaber minder

Er du ikke til oplevelserne, så er det også altid en god idé med en gave til boligen. Her er der igen utallige muligheder, og der vil altid være noget til enhver smag, og som de kan bruge. Og med en sådan gave giver du noget, der hver dag vil minde dem om den gode dag og aften, de havde, da de fejrede kobberbryllup, og fik netop denne gave fra dig. 

Liste over gaveidéer til boligen:

  • Giv en klassiker: En klassisk kobberbryllupsgave kan for eksempel være en hvilken som helst designklassiker, der med garanti vil blive værdsat af parret. Her kan det for eksempel være den famøse Kay Bojesen abe, som er designet tilbage i 50’erne, men som stadig er yderst populær. Kay Bojesen har desuden mange andre hyggeligt trædyr, som du kan gå på opdagelse i.
  • Vaser og lysestager: der findes mange andre pyntegenstande inden for designverden, som kan være den ideelle kobberbryllupsgave. Det kan for eksempel være et par klassiske lysestager fra Georg Jensen, som vil pryde deres hjem. Også Kählers Omaggio vase er populær, og falder i de flestes smag. Der er altså mange muligheder inden for dette felt, og du kan blot tage en tur i din nærmeste forhandler for at høre, hvad der netop trender.
  • Gavekurv med parrets favoritter: Er du mere til at lave din egen gave, så kan du også sammensætte en kurv, der er fyldt med alt det, som parret elsker. Det kan være alt fra lækre marmelader, små chokolader, en god flaske vin, kaffesirup, the og hvad hjertet ellers begærer. Denne gave er personlig og vil helt sikkert bringe glæde hos parret.

Gå sammen om den perfekte gave

Vil du gerne give en af de ovenstående idéer, men bliver det lige pebret nok at punge ud for det selv, så kan man altid gå sammen med nogle af de andre gæster om en gave. Det gør jo kun, at der er flere og bedre muligheder for at finde den helt perfekte gave til kobberbrylluppet. Det kan for eksempel være, at du kan gå sammen med andre søskende, hvis det er dine forældres kobberbryllup, og ellers kan man gå sammen med et andet vennepar eller lignende.