Alternate Text
Tilbage

8. august. 2019

En måltidskasse i gave?


 

 

En måltidskasse som gave kan være en enorm hjælp til mange og dermed en sød og god gestus. De fleste ved, at en måltidskasse giver mere overskud i hverdagen. Der skal ikke bruges tid på at købe ind, og der skal ikke bruges tid på at finde på nye spændende opskrifter. Mange af os mangler overskuddet i hverdagen til at finde på interessant mad at lave. I stedet for at bruge tid på at undersøge internettet for nye opskrifter, at handle ind i et hav af forskellige supermarkeder, eller lave det samme kedelige mad igen og igen, findes der altså måltidskasser med ny og spændende mad lige til døren. Her får vi i stedet leveret friske råvarer til hele familien lige til døren, og det eneste, som du skal gøre, er at bruge 30 minutter på at følge en lækker ny og spændende opskrift.

Der kan være rigtig mange gode anledninger til at give måltidskasser i gave. For eksempel ved enhver med barn, hvor lidt overskud der er til madlavning, når familien med nyankommen barn kommer hjem fra sygehuset. Lige på det tidspunkt, er der ikke overskud til at sund og varieret mad, og derfor kan en måltidskasse være en fantastisk gave til en nybagt familie. Der er generelt mange øjeblikke i livet, hvor der måltidskasser leveret til døren giver mere overskud til alt andet der sker rundt omkring. Det kan også være i situationer, hvor du gerne vil inspirere til sund og varieret kost eller blot give en hjælpende hånd i en helt almindelig og stresset hverdag. Der findes forskellige måltidskasser, og de kan dække diverse behov der findes, om gaven er til en hel familie, eller blot en enkelt person. Det kan også være veganske familier, den glutenfrie, mad til dem som elsker fisk, eller måske til ham der knap kan lave mad. Der findes et hav af måltidskasser som kan leveres som gave til den, du holder af. Alle disse har været under en måltidskasser test, så kun de bedste måltidskasser er nøje valgt. 

RetNemt

Ret nemt måltidskasser passer til ethvert madbudget. Retnemt måltidskasser har derfor sunde råvarer og forskellige grader af økologi. Du vælger selv, hvor økologisk din måltidskassegave skal være, hvor sund den skal være, hvor familievenlig og hvor hurtigt, maden skal kunne laves. På den måde kan der nemt laves en personlig gave til dem, du holder af, hvor maden indeholder noget præcis til dem. Priser er fra 164 kroner for mad én dag om ugen til to personer, og helt op til 1.200 for fem måltider til seks personer. Der er altså mulighed for at overraske dem, du holder af, med et enkelt måltid eller mad til hele ugen. 

Aarstiderne

Årstiderne måltidskasser kender de fleste. Her findes der et hav af forskellige kasser til alt fra den glutenfrie til den veganske. Mange forskellige kokke arbejder sammen med Aarstiderne for at lave de lækreste opskrifter og kasser fyldt med økologi og med fokus på dyrevelfærd, miljø og bæredygtighed. 

Skagenfood

Skagenfood måltidskasser findes i form af en slankekasse, en kasse til mad på 20 minutter, en KlarParatKasse, en vegatarkasse, en fredagskasse, en grøntkasse, en pescetarkassse, en lynkasse, og mange andre. Det handler om skønne, danske råvarer og til ethvert publikum. Det er økologisk eller friland, frisk fisk og udarbejdet af kokke. I dag modtager mere end 17.000 danskere en kasse fra Skagenfood, og er derfor en populær gave at give. 

 


Kokkens Hverdagsmad

Her giver du en gave med varieret og indbydende mad der tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det kan være retter som boller i karry eller hakkebøf, men med færre kalorier, sukker og stivelse end vi er vant til. Maden er klar på blot 20 minutter. 

Simplefeast

Simplefeast er 100 procent økologisk og 80 procent plantebaseret. Her er altså en god gave til dem, som drømmer om at starte på en kost fokuseret på grønne løsninger frem for kød. Der er veganske kasser, green feasts eller comfort food. Det handler om planterig kost fyldt med proteiner og kostfibre med råvarer inden for sæson.

Coop måltidskasser

Coop måltidskasser er børnevenlige, der er også en kasse med populære retter eller grønne retter. Måltidskasser coop findes også til de nysgerrige, som elsker mad fra hele verden med sjove og udfordrende ingredienser og retter fulde af smag. Der er mad til familier, der i hverdagen ikke har tid til at tænke over god og familievenlig mad og skulle handle ind til det. 

Salt og Peber

Hos Salt og Peber er det lækker og smagfuld mad lige til døren. Her er retterne lavet af kokke og skal blot varmes op. Der er ofte også en salat med, som du selv skal snitte. Det er altså hjemmelavet mad lige til døren.

Sundtakeaway

Her er fokus på kvalitet, økologi, sundhed og smag. Det handler om at lave mad, der er godt til kroppen fyldt med næringsstoffer. Det handler om, at den rette mængde protein, kulhydrat, fedt og kostfibre kan forbedre krop og sind. Der der mulighed for kasser med mad til morgen, middag, aften og mellemmåltider. Der er også til vegetarer og familier, der ønsker fokus på en sund hverdag.

MenuBoxen

Med en måltidskasse fra MenuBoxen, kan du give en måltidskasse om gave til tre eller fire dage. Fokus er på nem og lækker mad, hvor maden vil kunne laves på 30 minutter til 45 minutters tid. Der er to forskellige udgangspunkter. Der er AftenBoxen med familievenlige retter og så er der LowCarbBoxen, hvor der spares på kulhydrater. Der er også mulighed for at give FrugtBoxen som gave, altså en måltidskasse kun med forskellige frugter. Ydermere findes WeekendBoxen, hvor der er gode retter til weekenden i form af lækre stege og bøffer. 

Det Danske Madhus

Det Danske Madhus leverer hver uge, hver anden uge eller hver tredje uge. Her er konceptet ikke måltidskasser med mad der skal laves, men kasser med færdiglavede måltider. Her er det eneste du skal gøre, at varme og anrette maden, som gerne blot skulle tage fem minutters tid. Konceptet er sund og hjemmelavet mad der samtidig er velsmagende. Der er også mulighed for forretter og desserter. Der kan også vælges mellem kød og sovs. Maden er både national og international. 

 

Familiemåltider

Her findes der en small, medium, large eller Xlarge måltidskasse. Der er børnevenlig mad, der findes også traditionelle retter samt en kasse der er varierende og som består af moderne og udfordrende retter. Der er kasser til én person, et par, to voksne og to børn eller fire voksne. Alle måltidskasser indeholder mad til fire dage.

 


Mad til Døren

Hos Mad til Døren findes der to forskellige kasser: en standard og en Øko80. I Standard er mellem 10 og 30 procent af indholdet økologisk, og i Øko80 er dette omkring 70 til 90 procent. Det er retter der fungerer til en almindelig hverdag med et miks af alle typer retter. Alle kasser har indhold til fire omgange aftensmad. Du vælger, hvilken størrelse kassen skal have, og hvor mange personer den skal levere mad til. Der er måltidskasser 1 person, men også måltidskasser helt op til seks personer. 

Nemlig.com 

Nemlig.com måltidskasser kommer i seks forskellige slags. De har blandt andet en børnevenlig en, hvor hele familien kan være med. De har en hurtig måltidskasse, hvor alle måltider kan laves på små 20 minutter. De har en som er fokuseret på økologi og grønt. En som udfordrer med forskellige opskrifter fra hele verden. Der findes også en vegetarisk måltidskasse samt en som er fokuseret på sunde og slankende måltider. Nemlig måltidskasser kan lidt af det hele, så der er noget for enhver.  

En måltidskasse i gave er en sød og god gestus. Det er en gave, som giver mere overskud. Der kan leveres sund og varieret kost til fri fragt til døren. Det kan være til én person eller hele familien. Det giver mere overskud, så er der mulighed på at bruge tid på noget andet. Det eneste du skal gøre, er at bestille en måltidskasse som gave, og du vil kunne hjælpe dem, du holder af.